- Reaction score
- 10
Opravljal sem poskuse na podganah winstar in v povprečju, če primerjamo d-meth z l-methom, je d-meth boljši v smislu zatiranja apetita in sproščanja dopamina. Toda z vidika izgube maščobe sem opazil, da so podgane običajno veliko bolj aktivne in izgubijo več teže v krajšem časovnem obdobju z L-metamfetaminom zaradi povečane ravni noradrenalina + njihova jetra so bila oproščena vseh vrst maščob.
Debeli ljudje, ki imajo NAFLD, bi se je znebili v nekaj tednih.
Na primer l-selegin se pretvori v l-metamfetamin in veliko ljudi ga uporablja za zaviranje mao-b, vendar se KONVERTIRA v manj zaželeni stereoizomer.
Za "oneline" prosim ne odgovarjajte: "LoL its bcs es ist scheiße" ♄ , prosim, poskrbite za podrobnejšo razlago in delite svoja razmišljanja.
Debeli ljudje, ki imajo NAFLD, bi se je znebili v nekaj tednih.
- To me pripelje do vprašanja, zakaj ljudje običajno ne marajo L-metamfetamina? Je to zato, ker je L-metamfetamin v intravenski obliki slabši?
Na primer l-selegin se pretvori v l-metamfetamin in veliko ljudi ga uporablja za zaviranje mao-b, vendar se KONVERTIRA v manj zaželeni stereoizomer.
- Zakaj se d,l-metamfetamin ne uporablja več? Ali zato, ker d-metamfetamin proizvede največ odvisnikov? Kakšen je razlog za to?
Za "oneline" prosim ne odgovarjajte: "LoL its bcs es ist scheiße" ♄ , prosim, poskrbite za podrobnejšo razlago in delite svoja razmišljanja.