Nekoliko sem bil razočaran, ko sem tu videl povezavo iz druge teme v zvezi z lokacijami laboratorijev, kot da bi človek imel končni odgovor, pa sem našel le tole. Prosim, da tega ne razumete kot osebni napad, ampak upam, da moja kombinacija tona, sarkazma in perspektive pripelje mojo točko domov za vse zainteresirane. Kot odgovor na objave: V svoji spalnici se počutim udobno. To pa še ne pomeni, da je idealen prostor za postavitev laboratorija. Verjetno je za začetek slaba ideja, da bi "laboratorij za droge" postavili ali deloval na najeti nepremičnini, saj niste lastnik in niste edina oseba s ključem, tudi v poslovnem objektu? No, mislim, da je to v redu ... dokler je to po koncu delovnega časa in ste se prepričali, da vam je udobno. Ja, pravzaprav se res udobno namestite, medtem ko tvegate svoje življenje in svobodo. Oblecite pižamo in se počutite kot doma. Razumem, da z besedo udobno v bistvu misliš samo samozavest, da lahko deluješ v kakršni koli zmogljivosti, ki jo lahko upravičiš kot "varno". Vendar se s tem niti malo ne bi zabaval, saj to vsekakor lahko vodi le v samozadovoljstvo.
.
Kaj pravijo o samozadovoljstvu? (Pozabil sem, ampak ...) Nikoli se ne slepite v lažni občutek varnosti, vendar si tudi ne delajte sivih las zaradi skrbi za to. "Nisem omamljen s kokainom, ne tečem po stavbi in smrdim po etru s kilogramom metilamina ter se pogovarjam z vsemi, ki tako ali tako niso tam, zato je 'vse v redu'.'" Poskušajte igrati vlogo tistega, za kogar pravite, da ste, in kar naj bi počeli, ter se potrudite, da ne boste videti, kot da ste morda paranoičen, negotov in nestabilen proizvajalec prepovedanih drog, ki skuša sumljivo prikriti svoja dejanja. Vsakega kuharja obravnavajte tako, kot da so sodnik, porota in usmrtitelj na poti, da pri vas opravijo zdravstveni pregled, takoj ko z militarističnim duhom pobude iznesete svoj surovi izdelek. Če je le mogoče, začnite na primer razbijati in čistiti pred ponovno kristalizacijo ali med njo.
V nasprotju s splošnim prepričanjem zapori in kaznilnice niso polni homoseksualnih posiljevalcev in/ali obveščevalcev. Zagotovo jih je veliko več, kot jih je mogoče potrditi. Imel sem veselje obiskati nekaj teh čudovitih ustanov. Ne vem, kje ali kako vsi drugi radi prestajajo svoj čas, vsakemu svoje, jaz bi raje ostal zunaj te enačbe. Morda je za ta stereotip kriv Hollywood. Tako sodomija kot komuniciranje/kompromisiranje z avtoriteto, na kateri koli ravni, sta običajno vsesplošno in odkrito zavržena. Celo "OK" pazniki v zaporih ne marajo udbovcev, saj se tudi pazniki sami izgovarjajo nanje. Sam raje berem in telovadim, tudi šah je kul. Izguba svobode kot posledica tega, da te ujamejo pri početju nečesa, česar ne bi smel početi, spada na to področje, čeprav ni nujno in se trudimo kot za stavo. Na neki točki jo je treba pričakovati in načrtovati, čeprav se ji je treba izogniti za včasih visoko ceno.
Moj nasvet: prvi dan nakoplji rit največjemu fantu ali pa postani čigava..... hm, hočem reči... Spoštujte vse, vendar se ne trudite, da bi se spoprijateljili. Ne pridruži se nobeni tolpi. Držite se "svojih ljudi". Ne igrajte iger na srečo in se ne drogirajte. Svoje stvari obdrži zase. Če si trden človek, ki skrbi za svoje zadeve in ve, kdaj se mora umakniti, ti ne bi smelo biti treba skrbeti. Najverjetneje vam nihče ne bo vsiljeval ničesar, policist ali prevarant, če tega ne boste povabili. Če mislite, da boste kršili zakon in da nikoli ne bo šlo nič hudo narobe, si delate utvare. Svojo lastno kri lahko prepričate, da vas proda po reki navzdol, "za vaše dobro" ... "Da ne bi škodovali sebi ali drugim." Resnično, ohlapne ustnice potapljajo ladje.
Bistvo je, kot so mi rekli stari ljudje: "Če ne moreš odslužiti kazni, potem ne delaj zločina." Če želite stopiti korak naprej, se pripravite na posledice in se z njimi spoprimite, SAMI. Obljubim vam, da vas bodo ljudje poslušali in rekli: "No, to je hudo," vendar na koncu dneva nikomur ne bo mar, kakšno smolo ste imeli in kako so se stvari odvijale. Pametne čebele s prvim svežnjem denarja ne kupijo vrtečih se platišč in nalepk za svojo čisto novo Escalado. Shranijo ga za črne dni, ko bodo potrebovali odvetnika in varščino, vsi pa jim bodo nepričakovano obrnili hrbet. Opravičujem se za morebitno žalitev. Nisem želel ničesar, samo pomagati. Prav tako se opravičujem za ogromno digresijo na temo zapora, vendar na tem forumu nisem videl veliko nasvetov od nikogar, ki bi imel resničen vpogled ali izkušnje o tem, kaj storiti, ko življenje postane SNAFU'd. Vsi ne bomo prišli do cilja v enem kosu, če sploh. Statistično gledano se nas bo veliko na tej poti na eni ali drugi točki zaletelo v zid. Upam, da bo ekipa BB letela nad radarjem. Želim vam veliko sreče in uspeha ter veliko plodnega kuhanja! Opravičujem se tudi za to obsežno objavo.
---z ljubeznijo in spoštovanjem. o7