- Language
- 🇹🇷
- Reaction score
- 5
Še enkrat pozdravljeni prijatelji. Poskušal sem pridobiti brezplačno bazo PSE z uporabo "univerzalne tehnike ekstrakcije: Metoda "Straight to Bee": "Straight to Bee" (naravnost na čebele). Podrobno bom pisal tukaj s slikami. Na koncu dobim voskasto snov. Vnaprej se zahvaljujem tistim, ki imajo informacije o tej temi.
Najprej začnimo z vsebino tablet.
- ibuprofen
- psevdoefedrin hidroklorid
- askorbinska kislina (vitamin C)
- kalcijev hidrogenfosfat brezvodni
- natrijeva kroskarmeloza
- Povidon (k-30)
- Pogovor
- Mikrokristalna celuloza (tip 101)
- Silicijev dioksid-siloid 244
- Hidrogenirano ricinusovo olje
- Hidroksipropilmetilceluloza E-15
- Polivinil alkohol
- titanov dioksid
- Hinolinsko rumeni aluminijev lak
- lecitin
- ksantan gumi
- Sunset rumeni aluminijasti lak
Najprej sem izvedel odštevanje, tako da sem natančno sledil navodilom. Slike po odštevanju so naslednje.
Nato sem pomislil, da je minilo preveč časa, odkar sem preizkusil to tehniko, zato sem jo ponovno preizkusil in jo nekoliko spremenil po svojem okusu.
Sama sem spremenila to, da sem uporabila manj acetona, manj koruznega škroba in prekuhala z eteričnim petrolejem, preden sem pustila, da se preveč posuši.
Zdaj želim preiti k svojim vprašanjem.
1- Kaj točno je voskasta snov na prvih slikah?
2- Če je voskasta snov pravilna, sem ji dal plin toluen HCl, vendar nisem opazil, da bi odpadli ali nastali kristali. Ali sem spustil premalo plina HCl ali ga moram spustiti več?
3- Kako dolgo traja, da prosta baza kristalizira? Ali se kristalizira takoj ali moram počakati 12 ur itd.
4- Ali lahko prosto bazo uporabim v reakciji RP/I2 ali jo moram pretvoriti v sol HCL?
5- Za zdaj imam tablete, katerih vsebino sem si zapisal. Že vnaprej se zahvaljujem izkušenim in dobro obveščenim prijateljem, če delijo svoje izkušnje o tem, kako jih lahko odstranim.
Najprej začnimo z vsebino tablet.
- ibuprofen
- psevdoefedrin hidroklorid
- askorbinska kislina (vitamin C)
- kalcijev hidrogenfosfat brezvodni
- natrijeva kroskarmeloza
- Povidon (k-30)
- Pogovor
- Mikrokristalna celuloza (tip 101)
- Silicijev dioksid-siloid 244
- Hidrogenirano ricinusovo olje
- Hidroksipropilmetilceluloza E-15
- Polivinil alkohol
- titanov dioksid
- Hinolinsko rumeni aluminijev lak
- lecitin
- ksantan gumi
- Sunset rumeni aluminijasti lak
Najprej sem izvedel odštevanje, tako da sem natančno sledil navodilom. Slike po odštevanju so naslednje.
Nato sem pomislil, da je minilo preveč časa, odkar sem preizkusil to tehniko, zato sem jo ponovno preizkusil in jo nekoliko spremenil po svojem okusu.
Sama sem spremenila to, da sem uporabila manj acetona, manj koruznega škroba in prekuhala z eteričnim petrolejem, preden sem pustila, da se preveč posuši.
Zdaj želim preiti k svojim vprašanjem.
1- Kaj točno je voskasta snov na prvih slikah?
2- Če je voskasta snov pravilna, sem ji dal plin toluen HCl, vendar nisem opazil, da bi odpadli ali nastali kristali. Ali sem spustil premalo plina HCl ali ga moram spustiti več?
3- Kako dolgo traja, da prosta baza kristalizira? Ali se kristalizira takoj ali moram počakati 12 ur itd.
4- Ali lahko prosto bazo uporabim v reakciji RP/I2 ali jo moram pretvoriti v sol HCL?
5- Za zdaj imam tablete, katerih vsebino sem si zapisal. Že vnaprej se zahvaljujem izkušenim in dobro obveščenim prijateljem, če delijo svoje izkušnje o tem, kako jih lahko odstranim.