Looking for a vendor Izkušnje prodajalcev!

MrSung

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
18
Pozdravljeni fantje. Trenutno poskušam kupiti nekaj predhodnikov iz podjetja ALIBABA. Izkušnja je divja in strašljiva. Imam toliko sporočil od prodajnih predstavnikov, ki mi pošiljajo RFQ z različnimi cenovnimi ponudbami.

Najbolj zaskrbljujoče je, da so nekateri prodajni predstavniki tako nesposobni, da ne vedo, katere kemikalije sem zahteval s preverjanjem številke CAS, vendar mi bodo hitro napisali cenovno ponudbo, in ko jih bom zasul z logičnimi vprašanji, takrat bom začel videti nekaj rdečih zastavic.

Nekateri prodajalci so se zdeli vredni zaupanja, vendar, kot pravi pregovor, nekaj slabih jajc pokvari cel kup. Že sem naročil, vendar moj zaupanja vreden prodajalec nima mojega glavnega predhodnika.

Ali je imel kdo kdaj kakšno slabo izkušnjo pri nakupu na Alibabi?

Prosim, delite svoje izkušnje ali zaupanja vreden kontakt.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Ne morem deliti kontakta, vendar sem že imel slabe izkušnje.

Najboljši pokazatelj dobrega prodajalca je, če je prodajalec odprt za dobro komunikacijo, tudi po elektronski pošti, in lahko sčasoma pokaže, da ga zanima dolgoročen poslovni odnos in ne le ena hitra prodaja.

Kateri glavni predhodnik vam manjka?

MrSung

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
18
@KokosDream!

''Najboljši pokazatelj dobrega prodajalca je, če je prodajalec odprt za dobro komunikacijo, tudi prek e-pošte, in lahko sčasoma pokaže, da ga zanima dolgoročen poslovni odnos in ne le ena hitra prodaja.''

Zdi se, kot da imamo enake ali podobne misli glede odnosa med prodajalcem in kupcem....! DM vam bom poslal o svojem glavnem predhodniku