The Drug Tourism Series: 2. Amsterdam [Fotografije krajev, prizorov in kultur, povezanih z drogami]

DMTrott

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
46
Določeni deli sveta so povezani s sedanjo ali preteklo uporabo ene ali več psihoaktivnih drog. V več kot 12 letih pisanja knjige The Drug Users Bible sem jih poiskal, sčasoma obiskal 33 držav in posnel na tisoče fotografij, povezanih z drogami.

Pred kratkim sem jih začel ustrezno urejati in po predlogih na tej platformi bom izbor fotografij objavil tukaj. V tej objavi je predstavljenih nekaj tistih, ki sem jih posnel med obiskom Amsterdama.

Upoštevajte, da je ob obisku katerega koli ozemlja, če se odločite za uporabo katere koli psihoaktivne snovi, nujno, da opravite lastno raziskavo glede zakonitosti in kazenskega pregona. Da vas v tujini ne bi poškodovali. V vednost organom pregona: nobena od teh objav ne pomeni priznanja, da sem kjer koli ali kadar koli kršil zakon.

AMSTERDAM, NIZOZEMSKA

Med pisanjem knjige sem večkrat na leto obiskal Amsterdam. V tem obdobju sem posnel toliko fotografij, da je bil pravi izziv izbrati le nekaj, ki so na neki način reprezentativne z vidika mojega interesa (to so droge). To je bilo tako težko, da bom morda kdaj v prihodnosti objavil drugo serijo.

Nadaljujmo s tem....

Najdeno pred muzejem Hash (Oudezijds Achterburgwal 148).

SDzbV0UKGn

Na poti iz muzeja Hash Museum je na voljo brezplačen vape, vsaj včasih je bil.

4KPhO2eLca

Ulične oznake so lahko prava umetnost. To fotografijo je Facebook prepovedal, ko sem jo prvič objavil.

Kt3CqEofZ5

Na prvi pogled sem domneval, da mi sporoča, da je pitje alkohola prepovedano, kajenje trave pa je dovoljeno.

J4ckBDeXMT

Smoke Boat ponuja oglede kanalov posebej za uživalce tobaka.

7Q9PfRKks8

Čeprav lokal Bulldog nima najboljšega slovesa, je zagotovo eden najbolj barvitih. Več deset fotografij zunanjosti kavarn sem naložil v album Flickr tukaj: https://www.flickr.com/photos/157786281@N07/albums/72157698919040634/.

J85r2FpJiq

Nekatere od njih so videti kot majhne poštne znamke.

K2987AmY0X

To ni nenavaden jedilnik iz tistega obdobja. Če si želite ogledati izbor menijev, sem jih nekaj naložil v drug album Flickr tukaj: https://www.flickr.com/photos/157786281@N07/albumi/72157709482407397/

HcPWSFvBip

Da, in še čarobni tartufi. Pazite, da z njimi ne pretiravate v živahnem mestnem središču (za moj razred nesreče glejte knjigo).

TihFo06BDL

Nikoli ne bodite presenečeni nad tem, kaj vas lahko čaka za vogalom. Da, v zadregi sem, ko moram povedati, da sem tudi to čokolado posrkala. Tudi v tem primeru si glede izida oglejte knjigo.

0XGmRczZ6v

Če je opazovanje ljudi ob pivu vaša stvar, ne boste razočarani.

Ts8gyKi6ex

Da, mesto je čudovito, tudi zaradi razmeroma nedavno dodanih oznak.

AzPNH2xLMr

Znano je, da sem jih uporabljal, saj so razporejene po celotnem mestnem središču.

7YMtFJ0ekx

To je tank za senzorično deprivacijo, ki sem ga uporabil v iskanju halucinacij ali psihedeličnih izkušenj brez drog (nekateri ljudje to počnejo in trdijo, da jim je uspelo).

APobHVxRaD

Več ur sem preživel ob pogledu v pametne izložbe, ki so ponujale precejšen nabor dobrot, zlasti botaničnih. Nekatere so imele zelo dolgo tradicijo in so bile videti tako, kot je treba, nobena pa ni bila lepša od te za vogalom trga Dam (Kloveniersburgwal 39).

7Tx1tgq3ns

Vem, da želite videti primer ponudbe v teh trgovinah. Na teh policah je razstavljenih približno 20 psihoaktivnih sredstev, ki so bila v času fotografiranja zakonito naprodaj. Vidni so tudi številni drugi zanimivi predmeti, vključno s kompleti za testiranje in ubijalcem potovanj.

EqfYtxpMIF

Videli pa boste tudi veliko turističnih trgovin, ki ponujajo vse od lizik s konopljo do vesoljskih tort. Ne ozirajte se nanje: vse tukaj je ponarejeno in ne vsebuje THC.

TmbGWAhdR9

Želite semena? Tu ne manjka bank semen.

TwNdcg9eqn

Predstavljajte si, da premikajoče se umetnine Salvadorja Dalíja popolnoma zapolnijo stene, zvočna spremljava pa je Pink Floyd: to je skoraj potovanje brez droge. Zdaj pa si to predstavljajte s tartufi. [Fabrique des Lumières, Pazzanistraat 37]

3SyheETcKZ

Za konec mnogi priporočajo sprehod do Vondelparka, da bi se izognili norosti (morda med izletom s tartufi), vendar lahko prijetno bivanje omogoči tudi brezplačna vožnja z ladjico čez vodo do NDSM.

YTDrtpUzH3

NAZADNJE IN NE NAZADNJE: OSTAJTE VARNI

Ne glede na okoliščine svojega potovanja ne opuščajte presoje, varnosti ali uporabe postopka zmanjševanja škode. Dodatne informacije najdete v Svetem pismu za uživalce drog (The Drug Users Bible). Brezplačen izvod različice PDF lahko prenesete s katere koli od povezav do omrežij v oblaku, ki so navedene na naslednji strani: https://bbgate.com/resources/the-drug-users-bible.3477/.

Attachments

• 28aWulN5YF.jpg
    28aWulN5YF.jpg
    1.3 MB · Views: 32

DenSouLew

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Neverjetne fotografije!