Question žveplova kislina v Združenem kraljestvu

mithyl2

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
27
Kateri je najboljši kraj, kjer ga lahko kupite, ali še bolje, najboljši način, kako ga izdelati, ko ste v Združenem kraljestvu?

Evilcarrot1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Knjigo lahko kupite na spletu. Včasih je bila v bandq 10 funtov za liter. Če v Googlu poiščete "one shot drain cleaner", je njegova 99,9-odstotna žveplova kislina, vendar je umrla vijolične barve. Deluje odlično za vse

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
210
Deals
3
Pozdravljeni,

Žveplova kislina je v Združenem kraljestvu prepovedana, saj smo pred kratkim imeli napade s kislino v Londonu.

buffalophill

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
10

kisline je vse težje najti

Elektrokemična cepitev magnezijevega sulfata v žveplovo kislino in magnezijev hidroksid z uporabo elektrolitske membranske celice. To je podobno prejšnjemu videoposnetku, v katerem sem izdelal žveplovo kislino iz bakrovega sulfata, čeprav je zaradi uporabe sulfatne soli, v kateri ima kation višji redukcijski potencial kot vodik, postopek nekoliko težji. Glede na to, da je pri meni cena epsomske soli približno 10 USD/kg (AUD), bi teoretično H2SO4, pridobljen s to metodo, stal približno 22,50 USD/liter (če bi bil koncentriran do 98 %), kar je veliko ceneje od večine virov žveplove kisline.