ali kako je s to prevleko na Advilu? Sranje je sladko! YUMMY! Ko sem začel kaditi cigare in sem spoznal vse "okuse", sem jih sovražil. Grozno. Nekoč sem sokove svojega govejega lo meina pomotoma dobil na zavojček cigar brez okusa. Dolga zgodba o tem, zakaj, vendar nisem opazil in tako so se posušile. Imele so ČUDOVIT okus in kar nekaj časa sem potreboval, da sem ugotovil, kaj se je zgodilo. Cigare z okusom mesa! ZAKAJ TO ŠE VEDNO NI NEKAJ POSEBNEGA???? Pokajte cigaro in mi povejte, da ne bi imela boljšega okusa s "pridihom" slanine. Od tistega dne se ukvarjam z okusi in spreminjanjem okusov stvari.
V celoti razkrivam, da še nisem poskusil Meth, vendar predvidevam, da je vsaj po okusu podoben 4MMC, saj gre v bistvu za kemikalije? Zakaj ne bi dodali odtenka češnje ali česa podobnega, če to na noben način ne vpliva na kakovost? (Še vedno) nisem kemik, zato o tem ne morem neposredno govoriti, zato me res zanima, ali so okusi, podobni sladkarijam, možni za katero koli od teh drog...
Predvidevam, da moraš vedeti, da se ne sme kaditi ali vbrizgavati. To bi lahko bilo slabo.. Morda sem pravkar odgovoril na svoje vprašanje... Vsaj to, še vedno razmišljam o cigaretah z okusom mesa...