Question Odpravljanje kokaina v prahu

nippino

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Ali kdo ve, kako potlačiti kokain v prahu in še vedno imeti ribjo lusko? Poskusil sem ga potlačiti in je videti dolgočasen brez sijaja. Poleg tega v izdelek NISO dodali nobenih rezalnih sredstev. Thx

chefgorden

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Uporabiti morate stiskalnico za hidrolitske ležaje in ustrezno kvadratno škatlo iz 20 mm debele jeklene plošče s kompresijskim pokrovom z logotipom ali žigom po vaši izbiri ...
Plastično folijo in mesarski papir, da se ne bo prilepil na kovino in šel povsod.

Najboljša metoda za doseganje sijaja je uporaba (borove kisline) ali (micca prahu), ki je dober rezalnik za doseganje sijaja in učinka ribje luske.

Najboljše razmerje, ki sem ga našel, je
● Čisti biser 90 % 1 kg nerazrezanega
●220g borove kisline
●30g mic v prahu {Pearl white}
●50g lidokaina
●200g kreatina

Tudi za malo več udarca lahko uporabite amfetamin za malo več hitenja, vendar je odvisno od vas, kaj želite in vaši ljudje za uživanje...

Če želite dati vonj po dizelskem gorivu ali laku za nohte, lahko razpršite majhno količino v mešanici s stekleničko z razpršilnikom, vendar samo 1-3 razpršila za ta vonj, ki ga imajo potrošniki radi!

Upam, da je bilo to koristno.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,887
Deals
1
Pozdravljeni, ali ste poskusili povohati borovo kislino? Ali vam je bila všeč?

chefgorden

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
@G.Patton vsi v Avstraliji ga uporabljajo za rezanje tam C tukaj je najbolje rezati gre okoli atm ne gori, ampak ko se opere nazaj raztopi..

ChemDude

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
1
Pozdravljeni, brat.
Ali imaš sliko, kako je videti kombinacija po stiskanju?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,887
Deals
1
V skladu s politiko zmanjševanja škode foruma BB ne priporočamo rezanja in prodaje/uporabe nečistega izdelka.

tonymontana2023

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Kaj pa izjemno močna zdravila? Na primer etazeni ali kanabinoidi

Ali ne bi bilo bolje, če bi jih dejansko rezali z varno in neaktivno snovjo? Večina narkomanov je preveč neumnih, da bi lahko varno uporabljali tako močne snovi (bil sem eden od njih, zato vem).

(Ne posmehujem se, upam, da ni izpadlo tako, legitimno vprašanje)

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Žal se vmešavam... razumite 1 stvar. želite rezati, da bi zaslužili več denarja. zakaj ne zahtevate boljše cene? namenoma samo v imenu svoje denarnice tvegate za vse vrste nevarnosti za nekoga, ki se je odločil, da vam dovoli nekaj zaslužiti... poglejte,,, za to ni napisanih zakonov... pričakujte, da bo nekega dne nekdo pametnejši in če boste imeli smolo, bo ta oseba postala duševna zaradi vašega eliksirja in vam odtrga glavo in se vam posere v vrat

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,887
Deals
1
V primeru izjemno močnih snovi je smiselno uporabiti polnila v obliki tablet. Kanabinoidi so na splošno drugačna tema. Govoril sem o drogah, kot so kokain, metamfetamin, amfetamin itd. ki vas od ducata mg ne morejo poslati na oddelek intenzivne nege ali v krsto.

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Glej, če bi mi to dal in bi ugotovil .. wtf potrebuješ del naravnega prava ... borova kislina in sranje ...

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Je neumno, da vsi mislite, da je edini način, kako narediti mešani kokain sijoč, uporaba borove kisline.

FredDurst

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
10
Ne bodite pohlepni, fantje. Dajte ljudem dobro opremo

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,104
Deals
1
Borova kislina se ne približa dobro videzu kokaina. Ta človek je pravkar vzel 90-odstotni kokain in ga spremenil v 54-odstotni material iz diskontnih košaric. Vsa teža, ki jo je dodal (500 g), je zdaj kokain za organe pregona, če vas ujamejo Imeli ste 1 kg kokaina, zdaj pa imate 1,5 kg. Če bi za razrezano snov zahtevali 75 USD/g, za 90-odstotni kokain pa 100 USD, bi večina ljudi plačala dodaten denar. Imeli ste manjšo težo, za pripravo pa niste porabili časa ali denarja. Celotna zamisel je napačna logika. Če res niste ničesar naredili in samo upate, da jo boste spravili skupaj, predlagam, da jo položite v nekaj majhnega in po kapljicah dodajate vodo, dokler ne bo BOLJ BOLJ VLAŽNA. Verjetno 2 kapljici (1/10 ml) na gram in jo segrevajte v mikrovalovni pečici 1 SEKUNDO. To bo poravnalo polarne molekule kokaina. Če ste vanj nekaj dodali, ga morate puferirati (s kislino), ker ste spremenili pH. Če me boste vprašali, bom podrobneje pojasnil svoje razmišljanje.