Question Rdeči fosfor v zvezi s čiščenjem

xueshu888

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Koliko vode potrebujemo za prečiščenje 500 gramov rdečega fosforja?
Čistost ekstrakcije v %?
Ali se lahko uporablja kot medicinski rdeči fosfor?

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
165
Če iščete zakonite odgovore, jih najprej poskusite dejansko poiskati oziroma kako jih pridobiti. Če rečete, da imate 500 g rdečega P, bi nekateri lahko domnevali, da je že čist. Če želite, da vam kdo poskuša pomagati, morate vključiti kakšno razlago ali podrobnosti o tem, kaj za vraga imate in kako ste to dobili ali kaj poskušate s tem narediti. Tudi sicer, ali bi samo slepo sledili nekim napotkom neznanca na internetu, ne da bi poskušali pogledati in videti, kakšni so dejanski podatki in dejstva ter kako to deluje na znanstveni ravni? Glede na vaša vprašanja se zdi, da nimate veliko pojma. Vzemite si čas in poskusite prebrati in se naučiti nekaj stvari, preden začnete prositi ljudi, da vas nahranijo z neuporabnimi informacijami, ki bi jih lahko vprašali google.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Kaj je medicinski rdeči fosfor? Mislil sem na elementarni fosfor. Bil je strupen.
Glede na to, kaj je tudi v njem, ga nobena količina vode ne bi mogla očistiti.
Čistost ekstrakcije?! Ekstrakcijska čistost 🤔 nikakor ni mogoča. Ni načina, da bi si te besede razlagali tako, da bi pomenile karkoli sorodnega. Na podlagi tega, kar pravite, bi lahko domnevali, da poskušate iz fosforja ekstrahirati onesnaževala. Vendar ne vemo, kaj so to. 0-100 % se sliši razumno. Če ekstrahirate fosfor, se ta ne raztaplja v vodi ali katerem koli topilu. Torej ne boste mogli ekstrahirati fosforja.