RCH21 kanabinoid od kitajskega dobavitelja ima kdo kakršne koli informacije o njem?

rickyrick

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
Niso navedli IUPAC ali CAS ali kdo ve, ali je to dobro? dvomim, da ima Cb1 delovanje zaradi prepovedi. je bela za razliko od drugih novih rumenih neaktivnih, vendar je sketchy.anyone tried it?
OiBzTxOl1w

halohydrin

Don't buy from me
New Member
Reaction score
22
Ne morem natančno povedati, kaj je to, vendar sem skoraj prepričan, da je to eden od metil-razrednih analogov indola/indazola kanabinoidov ali analogov, povezanih s hidrazidi. Po kitajski splošni prepovedi za običajne strukture kanabinoidov so bili skoraj vsi uvoženi kanabinoidi, ki smo jih analizirali, kanabinoidi z metilnimi mostički. Skoraj podobni so klasičnim indol/indazol kanabinoidom, imajo visoko afiniteto do CB1 in so enostavni za proizvodnjo. Na primer - ADB-FUBIATA, znan tudi kot AD-18

Attachments

• 1tLiZbEKuD.jpeg
    1tLiZbEKuD.jpeg
    9.8 KB · Views: 512

rickyrick

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
ima afiniteto do Cb1, ne samo do Cb2? mislil sem, da so prepovedane vse kemikalije z afiniteto do Cb1, ne samo struktura noidov, ali je to res? prav tako sem slišal poročila o AD-18 in da je neaktiven kot vsi novi kitajski. morda dobim vzorec tega, da vidim.

halohydrin

Don't buy from me
New Member
Reaction score
22
Kolikor sem obveščen, je Kitajska prepovedala le te strukturne razrede. Videl sem, da so nekateri mediji to objavili kot "catchall clause", očitno brez kemijskega znanja. Na podlagi na kratko opravljenih poskusov z metil spacer kanabinoidi je razvidno, da imajo nekoliko močno afiniteto do obeh receptorjev, pri čemer so nekoliko manj močni od nevezanih ekvivalentov. Prav tako sem slišal, da so nekateri novi kanabinoidi/katinoni veliko manj močni od prejšnjih - zdaj prepovedanih. Veliko uvoženih materialov smo analizirali z GC/MS in precej jih je narezanih z nepovezanimi spojinami ali pa so le strukturno drugačni. Mislim, da bi to lahko bil razlog za zmanjšano moč in aktivnost. Nekatere nedavne prodajalne RC so danes lahko precej sumljive. Nekoliko žalostno.

Attachments

• xVRvedtC0o.png
    xVRvedtC0o.png
    106.8 KB · Views: 512

rickyrick

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
Da, zdi se, da je to že dolgo časa standardna praksa za trgovine RC. hvala za vaš dragoceni vpogled, ki ga cenim. tudi če je kdo testiral ta RCH21 in vivo in ima kakršne koli informacije in primerjave s prepovedanimi, bi bilo super.

Jester8

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Imam nekaj imam vzorec

zmešal 5 g z 48 g listov.
Ni imelo nobenega učinka. Enako kot vsi drugi noidi iz Kitajske v zadnjem letu.

WillD

Expert
Reaction score
1,054
Gre bolj za nepsihoaktivni agonist receptorjev CB2

Jester8

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Pravilno mate. Brez rekreativnega učinka