Question Psevdoefedrin (120 mg) Tablete s trajnim sproščanjem za metamfetamin mogoče ?

dragonbooster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Imam tablete levocetirizin (5 mg) + psevdoefedrin (120 mg) . Ali lahko s temi tabletami naredim metamfetamin? sem iz Indije.

Attachments

• ba5rDSVoM9.jpg
    ba5rDSVoM9.jpg
    20.5 KB · Views: 157

Hank Schrader

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
166
Te tablete so primerne za proizvodnjo metamfetamina. Iz njih morate izločiti psevdoefedrin.
Ne vem, kakšno lupino imate in ali je mogoče efedrin ekstrahirati z alkoholom.
Zato bi iz tablet naredil prah in vse raztopil v vodi, dodal raztopino alkalije NaOH do nsh 11-12 in dopolnil s petroletrom ... osnovo večkrat ekstrahirajte z etrom in jo sperite z vodo. Izsušil bi jo iz vode.
Petroleter bi destiliral in bazo pretvoril v psevdoefedrin hidroklorid.
Nato izberite tehnologijo, s katero želite pridobiti metamfetamin.

picture5757

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Lepo vas je spoznati, gospod. Rad bi izvedel več o tem postopku.

UAnW4yMwgO

M1wgkIBnJx

dragonbooster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Torej na koncu potrebujem psevdoefedrinov hidroklorid ali efedrinov hidroklorid za izdelavo metamfetamina ? Ker sem dobil tudi te viale efedrinovega hidroklorida, od katerih vsaka vsebuje 30 mg efedrinovega hidroklorida.

Attachments

• D9OdWhkVSi.jpeg
    D9OdWhkVSi.jpeg
    13.7 KB · Views: 131

Hank Schrader

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
166
Brez razlik.
Za pridobivanje ledu potrebujete l-efedrin ali d-psevdoefedrin. Zdravila praviloma vsebujejo želeno obliko.
V vsakem primeru boste dobili metamfetamin.
Iz ampul je zelo enostavno pridobiti želeni izdelek. Naredite vodno kopel in tekočino izparevajte na plošči ter efedrin hidroklorid sperite z brezvodnim acetonom.

SonOfJessieBerg

Don't buy from me
Member
Reaction score
7
Hej, Hank
Imam isto tableto. Na blistru je napisana še ena sestavina, in sicer - Barvilo - rdeči železov oksid usp-nf. Metoda, ki si jo navedel, zagotovo deluje za tabletke? ker sem iskal na redditu, kjer piše, da imajo različne tabletke različne metode, vendar je njihova podatkovna zbirka izključno ameriška.

Fizični opis tabletke - 80 % tabletke je bele barve, preostalih 20 % pa je svetlo rdeče barve

Tega nisem razumel
"osnovo večkrat ekstrahirajte z etrom in jo sperite z vodo. Iz vode bi jo posušil." "Petroleter bi destiliral in bazo pretvoril v psevdoefedrin hidroklorid."

ko eter vase potegne psuedo. moramo ga zamrzniti, da psuedo tvori kristal, pravilno? Podobno kot pri ekstrakciji dmt se nps zamrzne za 24 ur, da se oblikuje kristal. Ali je enako s psuedom? Psuedo je HCL, zakaj bi morali destilirati eter in bazo ponovno pretvoriti v HCL?