Question Predhodniki za predhodnike *mefredrone*?

awesomesteaks

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Pozdravljeni vsi, prebral sem to objavo
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhn...-mephedrone-in-nmp-large-scale.231/#post-6186
ali obstaja kakšen priročnik ali zamisel o tem, kako izdelati predhodne sestavine predhodnih sestavin mefredrona?

2-bromo-4-metilpropiofenon (BK4)
n-metil-2-pirolidon (NMP)
Metil amin 40 % aq. raztopina

Za testiranje tega recepta nameravam uporabiti 1/10 ali morda 0,5/10 vseh reagentov.

Kakršen koli nasvet? hvala.

Reaction score
314
Last edited:

WundaBearz41

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2

"4-metilpropiofenon in metilamin lahko dobite sami, večinoma pa ga kupite." Zelo koristen prispevek, mislil sem, da je metilamin precej gledan prekurzor, ga lahko samo kupite? Ali imaš v mislih posebej v majhnih količinah?

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
426
Izdelava metilamina je noro preprosta. Na youtubu z iskanjem "methylamine" ne boste našli videoposnetka o tem, vendar obstajajo. Tukaj je posnetek Choireboya NileReda, ki dela trimetilamin, kar je v bistvu enak postopek. V videoposnetku celo poda navodila za izdelavo metilamina:
.

Lahko pa ga tudi kupite. Preverite prodajalca "Contantinolus" v delu tega foruma "Seznam".

Venom2021

Don't buy from me
New Member
Reaction score
28
bolje je uporabiti 2 bromo 4 metilpropiofenon metilen klorid metilamin 40 % in ga premešati v steklenici s sokom ali vodko

Venom2021

Don't buy from me
New Member
Reaction score
28
bolje je uporabiti 2 bromo 4 metilpropiofenon metilen klorid metilamin 40 % in ga zmešati v steklenici soka ali vodke