Menim, da je tu prišlo do nesporazuma.
Predlagal sem, da bi bile določene teme vidne samo sponzorjem. predvsem zaradi podpore forumu. in drugič zaradi preprečevanja zlorab .
<sponzor>to je bila ideja</sponzor>
Z nekaterimi posodobitvami sem že skoraj končal. Postajamo vse bolj priljubljeni, več je nezaželene pošte, zato zelo kmalu ne bo dovolj samo registracija na forumu, da bi lahko uporabljali vse funkcionalnosti naenkrat. Nekatere funkcionalnosti bodo na voljo kot "nagrada" za aktivnost. Sponzorji in premijski člani bodo lahko imeli številne dodatne funkcije, vključno s tistimi, o katerih govori @Saul.
Ali bo v bližnji prihodnosti v forum kdaj vključen tudi oddelek za tržnico, kjer bi kuharji lahko ponujali sintetizirane kemijske izdelke?
Mislim, da bi bilo to lahko super, in smiselno bi bilo, če bi morali ponudniki iti skozi sistem revizije, kjer bi morali kemikalije poslati upravi/vodilni ekipi na avdicijo.
Kot pravi Heisein, obstaja toliko sintez znotraj, ki stanejo toliko denarja, plačate in dobite, kar potrebujete, preprosto. Po mojem mnenju, če ste novi v tej panogi, bi vam predlagal, da kupite dostop.
Mislim, da kemikov začetnikov te sinteze ne bodo zanimale. Bolj so zanimive za prodajalce in proizvajalce.
Za vas je na primer zanimivo to poglavje. V njem boste namreč našli možnost proizvodnje zakonitega kanabinoida.