Question P2P do amfetaminovega sulfata po Leuckaert Wallachovi reakciji! Ali mi lahko kdo pomaga?

MisterAnonymous

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
48
Pozdravljeni,

Našel sem stabilen vir P2P iz Kitajske, ki stane le 350 USD/L in je res čisto brezbarvno olje, ne oranžno, rumeno ali znak nečistoč, diši pa malo po cvetju in jabolkih, kot mora dišati P2P!
Zdaj želim sintetizirati amfetamin sulfat po reakciji Leuckaert - Wallach, razumem, da je reakcija dvostopenjska, kot jo vidite na priloženi sliki, ker sem z Nizozemske, želim narediti tako, kot je prikazano na sliki, na ''nizozemski način'' s H2O. Ali mi lahko kdo napiše podrobno sintezo z vsem, kar potrebujem, ker nisem kemik!
Želim začeti s 100 ML P2P....
Hvala vsem, ki se angažirajo!

Attachments

• HCQi7TkJRy.png
    HCQi7TkJRy.png
    87.9 KB · Views: 136

sweettooth

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
če ste iz Nizozemske, potem pojdite na www.laboratoriumdiscounter.nl/de/, kupite natrijev borohidrid in z njim reducirajte. z borohidridom lahko uporabite tudi p2p. v razdelku o amfetaminu je priročnik, kako reducirati p2p z natrijevim cianoborohidridom, ki je še šibkejši od borohidrida. in če imate slab rezultat, lahko enostavno sintetizirate natrijev cianoborohidrid z natrijevim borohidridom. in ne uporabljajte leuckartove metode, saj je vedno bolj dolgotrajna in donos je slabši. 30 % je normalno, tudi slab borohidrid bi moral biti boljši in vi ste v Nl. tako enostaven dostop do borohidrida ne zapravljajte časa.