K kitboy Don't buy from me Resident Language 🇪🇸 Joined May 26, 2024 Messages 24 Reaction score 6 Points 3 Jun 22, 2024 #1 Mi lahko kdo pomaga? Ocetni anhidrid je težko dobiti, najlažji način za njegovo pridobivanje pa je preveč onesnažen z žveplovimi kloridi.
Mi lahko kdo pomaga? Ocetni anhidrid je težko dobiti, najlažji način za njegovo pridobivanje pa je preveč onesnažen z žveplovimi kloridi.
fidelis Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Mar 1, 2024 Messages 317 Reaction score 383 Points 63 30 Jun #2 "Svinčev acetat vsekakor deluje in prepričan sem, da je enako učinkovit tudi kalcijev acetat/fenilacetat. Železove soli naj bi delovale pri sintezi ketonov iz mešanih karboksilnih kislin. Toda pravi odgovor je: (iz te objave na redditu) koristna vespiary razprava, če ur zanimajo ^_^ Upvote 0 Downvote
"Svinčev acetat vsekakor deluje in prepričan sem, da je enako učinkovit tudi kalcijev acetat/fenilacetat. Železove soli naj bi delovale pri sintezi ketonov iz mešanih karboksilnih kislin. Toda pravi odgovor je: (iz te objave na redditu) koristna vespiary razprava, če ur zanimajo ^_^