Potrebujem celotno zgodovino transakcij in bančni izpisek za preteklo leto za dva določena bančna računa v Deutsche Bank, za katera bi navedel IBAN.
Natančneje, posel bi se štel za opravljenega, če bi prejel naslednje dokumente za dva zgoraj navedena IBAN:
- celotno zgodovino transakcij (od odprtja računa do danes)
- bančni izpisek za preteklo leto
Potrebujem prave transakcije in ne ponarejenega izpiska.
Neobvezno: dodatno bom plačal, če mi boste lahko zagotovili vse račune Deutsche Bank (samo IBAN), povezane z istimi lastniki teh dveh IBAN.
Za potrditev vaše zmožnosti dostopa do banke boste morali zagotoviti nekaj informacij, ki jih bom lahko preveril:
- Ime in priimek lastnika obeh bančnih računov (če imena ne navedete, ni problema).
- Lahko preverim nekaj preteklih transakcij, tako da lahko potrdim, da je bilo delo opravljeno pravilno. Več podrobnosti vam bom povedal, če sprejmete delo.
Pišite mi s svojo ceno, če lahko to storite. Escrow se lahko uporablja.
Natančneje, posel bi se štel za opravljenega, če bi prejel naslednje dokumente za dva zgoraj navedena IBAN:
- celotno zgodovino transakcij (od odprtja računa do danes)
- bančni izpisek za preteklo leto
Potrebujem prave transakcije in ne ponarejenega izpiska.
Neobvezno: dodatno bom plačal, če mi boste lahko zagotovili vse račune Deutsche Bank (samo IBAN), povezane z istimi lastniki teh dveh IBAN.
Za potrditev vaše zmožnosti dostopa do banke boste morali zagotoviti nekaj informacij, ki jih bom lahko preveril:
- Ime in priimek lastnika obeh bančnih računov (če imena ne navedete, ni problema).
- Lahko preverim nekaj preteklih transakcij, tako da lahko potrdim, da je bilo delo opravljeno pravilno. Več podrobnosti vam bom povedal, če sprejmete delo.
Pišite mi s svojo ceno, če lahko to storite. Escrow se lahko uporablja.