Question Spletno naročanje šaržnih reaktorjev

Haruki.Murakami

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Načrtujem nakup 100-litrskega šaržnega reaktorja prek spleta.

V brskalniku tor sem na internetu poiskal spletne strani, ki ponujajo šaržne reaktorje, in našel sem veliko reaktorjev z nam primernim namenom. Običajno so navedeni na kitajskih spletnih straneh za veleprodajo.

Na tem forumu sem prebral nekaj drugih prispevkov, podobnih tej zadevi, in izvedel naslednje:

Naročite reaktor na posestvo na oddaljenem območju, ki je daleč od posestva, na katerem boste izvajali sintezo. Preglejte posodo za morebitne sledilne naprave. Na tem oddaljenem območju bodo nameščeni tudi člani moje ekipe (izbrali smo lokacijo sredi podeželja, kjer dobesedno ni nikogar), tako da bomo opazili, če so na tem območju uslužbenci organov pregona, ki nas nadzorujejo, ko bomo ravnali s tem izdelkom in ga premikali na lokacijo sinteze. Sami imamo tudi dron, tako da si lahko celotno območje ogledamo s ptičje perspektive in se prepričamo, da nas nihče ne opazuje.

Ali so ti kitajski reaktorji dobri?

Ali je naša varnostna zaščita dovolj dobra za varno ravnanje z reaktorjem v Evropi? (natančneje v Nemčiji)

Ali je zakonito imeti take reaktorje brez razloga?

Hvala vsem prijaznim posameznikom, ki nas bodo pri tem usmerjali.

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
To igro mačke in miši smo včasih igrali z Američani in njihovimi mejnimi silami, ko smo poskušali spraviti tiskarske stroje v večjem številu skozi eno pristanišče. Zdaj je ta igra neskončno težja zaradi tehnološkega napredka in celotne EU, ki ima zaradi reaktorjev pesek v pizdi. Če imate denar, se spoprijateljite s podjetjem, ki sprejema naročila za pihanje stekla po meri, počasi si utirajte pot do tega, da vam reaktor izdelajo osebno (to pot bi izbral jaz) ali prek spleta (bolj sumljivo, saj lahko zahtevo samo posredujejo FBI, vi pa dan za dnem čepite in kašljate).

Prav tako si predstavljam, da ste o reaktorju brali v prispevku na tem forumu, videli ste nekaj slik, morda kakšno dražbo za enega, toda če pričakujete, da vam ga bo kdo prodal... zajebavanje naučite, kaj reaktor dejansko je, kako se izvaja vzdrževanje na njem, kateri deli se najhitreje obrabi, kakšne so vaše omejitve zaradi njega in kaj vam omogoča, kakšne specifikacije želite za svoj sintetizator (tako veliki reaktorji se običajno naročijo za en določen sintetizator in imajo dodane stvari po meri), prodajalec bo pričakoval, da boste vse to vedeli. V trenutku, ko vprašate nekaj tako neumnega, kot je to, kako priklopite vodo na reaktor, ste lahko prekleto prepričani, da vas bo prijavil ali poskušal izkoristiti.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Preprosto ga kupite. Če ste paranoični, jo vzemite v roke in preverite, ali je v njej kakšen GPS. Moji ljudje so naročili reaktorje iz Kitajske in so prišli. Vendar niso preverili, ali imajo GPS.
Prevzemite ga tudi z avtomobilom, ki ga ni mogoče izslediti do vas, in pri naročilu uporabite novo telefonsko številko za komuniciranje s kurirjem, ki ga bo prinesel.
Najbolje je, da ga naročite na neki naključni ulici in tam počakate na dan, ko ga bodo dostavili.

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
@Zan444

Ali ste uspešno naročili šaržni reaktor? ali dajete nasvete iz prve roke?

V velikih mestih ni pomembno, kakšen avtomobil uporabljate. Policisti s posebnega oddelka bodo dodeljeni vašemu primeru in vas lahko v večjih metropolah spremljajo z ulično kamero ali pa vas zasledujejo s tajnimi avtomobili. Ti oddelki za boj proti trgovini z drogami so usposobljeni za sledenje svoji tarči v več vozilih (eno se umakne, drugo se pridruži, da vam sledi), zdaj uporabljajo brezpilotna letala in v šaržnem reaktorju je neskončno več mest za skrivanje nečesa tako majhnega, kot je oddajnik gps (na primer izvrtajte del teflona in ga prilepite tja ali v jekleni okvir, manjši je od baterije AAA). Bližje kot ste meji z Mehiko, bolj sofisticirani ste in bolj verjetno je, da že od samega začetka sodelujete z DEA, saj zasledujejo tarče kartelov.

Naročanje naprav ni tako preprosto, kot da jih prevzamete, razstavite in prepeljete na varno lokacijo. Operacije nadzora so v zadnjih nekaj letih postale eksponentno bolj sofisticirane. Če ste tako pogumni, potem se zajebavajte, kupite reaktor in to boste ugotovili sami.

IMO je edina možnost, ki bi bila smiselna, vzpostavitev računa pri podjetju, ki ga lahko izdela, in po določenem času oddati naročilo z dobrim izgovorom, zakaj ga potrebujete, ali imeti poslovno fronto, v kateri bi uporabili serijski reaktor, da bi ga lahko kupili neposredno in ga po določenem času preselili z mesta dobave.

Če imate zakonito poslovno dejavnost, je tako preprosto, da stroj kupite neposredno in ga po določenem času premaknete ter odpišete iz zalog kot popolno izgubo (klavir je padel nanj, sranje se je pokvarilo, ni ga mogoče obnoviti). To je najlažji in najmanj zapleten način.

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
tudi LOL @ "naročite ga na neki naključni ulici". Ja, posoda za kemijske reakcije, ki jo naročite na kakšno zapuščeno ulico, popolnoma ne bo vzbudila nobenega suma. Enako velja za "nov avto in novo telefonsko številko", saj bo to pomembno, ko vas bo policija ustavila, medtem ko boste nalagali šaržni reaktor na svoj pickup, in vas prosila za osebni dokument. Nova telefonska številka jih bo popolnoma zmedla!

Haruki.Murakami

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Kot je dejal @Loki12, "naročanje na kakšno naključno ulico" zagotovo ni dobra zamisel. Naš načrt je, da ga naročimo na "lokacijo sredi podeželja, kjer ni nikogar", saj ima eden od naših dopisnikov tam posestvo. Ne gre za zapuščeno ulico, ki bi vzbujala kakršne koli sume.

Če bo izvedena tajna operacija, bomo to takoj opazili, saj se bo to zgodilo na podeželju, kjer res ni nikogar. Zato je vaš opis tveganja, da nas bodo sredi mesta zasledovali prek videonadzornega sistema, razrešen. Povedali smo tudi, da imamo sami dron, zato bomo lahko videli vsako vozilo, ki je na tem območju, in vse, kar se na tem območju dogaja. Če nam bo kdo pripravljen slediti, bomo to opazili.

Menim, da je to najvarnejši način za odreditev reaktorja. Popravite me, če se motim, vendar je edina izboljšava, ki se mi zaenkrat zdi mogoča, da kupimo še en dron in da ta preverja nebo za policijski dron, medtem ko ima drugi dron pogled na celotno območje iz ptičje perspektive.

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
45
Potrebujete predvsem stekleni reaktor? Ste iz Nemčije, kupil sem veliko jeklenih posod iz "kleinanzeigen" in pustil svojemu jeklarju/varilcu, da mi jih prilagodi, tako niste omejeni na prostornino 100/200L kot stekleni reaktorji.