super, mislil sem, da je nekaj narobe, zato sem shranil obe fazi, rešitev bom uredil pozneje.
Ali moram popolnoma izhlapeti ipa iz proste baze ali jo lahko samo znižam na uporabno raven, tj. 10 %?
Izhlapevanje sploh ni potrebno, če je vaša organska plast dovolj koncentrirana s proizvodom. če je prosta baza preveč razredčena, se bo obarjala kot sranje ali pa sploh ne. jaz si prizadevam za 100ish ml organske plasti pri prvem izpiranju iz 5g propena. nato še 1-2 izpiranja s 30-50 ml.
Če razmišljate o destilaciji, zagotovo vem, da potrebujete vakuum, morda celo inertno ozračje. kolikor razumem, se v prisotnosti zraka začne razkrajati prej kot pri vrelišču. destilacija s paro je tisto, kar ljudje po mojem mnenju običajno uporabljajo.
Ne vem, meni se je to zgodilo samo enkrat, takrat sem poskrbel, da nisem imel prevelike plasti, in takrat nisem poskušal rekuperirati. tudi fosforno kislino je težje spraviti v delovanje kot žveplovo. priporočam, da najdete nekaj slednje.
v redu vse dobro na zdravje. imam baterijo, ki sedi tam preveč obdelati, vendar nimam časa to teči. ne morem kupiti žveplove , vendar lahko kupim fosforjevo , tako da imam nekaj. ali veste, kakšne razlike fosforjeva lahko potrebujejo?
Tukaj sem od pattona slišal, da jo je treba prej segreti. nekaj, česar nisem nikoli naredil z žveplovo, vendar je po drugi strani moja kislina precej čista.
Če ste v EU, naročite na Poljskem, prodali vam bodo sode dobesedno vsega lol
V redu, hvala.
moja država je tvegana v primerjavi z eu, zato id raje obdeluje mrtvo baterijo, ki jo imam. kar je v redu, trenutno sem samo cbf in želim, da se to začne.
Ali mora biti mešanica ipa + freebase ohlajena, ko jo zakisujem? Ali je treba aceton predhodno ohladiti?
ali je res vseeno, ali bo v zamrzovalniku več kot 12 ur?