Question potrebujete pomoč

Anhedonia35

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
ljudje, kako je mogoče, da se lsd ne ujame na meji ali da z lsd osebno zapustim državno mejo, na primer, če v eno oko denarnice nalepim dvostranski papir in med njiju dam lsd, kakšen rezultat se bo zgodil in ali je lsd Decentno zaznaven kot druge droge ?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
508
Deals
5
Čeprav je pse MOŽNO usposobiti za iskanje LSD, so možnosti, da bi naleteli na takšnega, ki ga je mogoče usposobiti, minimalne.
Testi z brisom, ki jih imajo na letališčih, ga prav tako lahko zaznajo, vendar je to dodatna možnost pri nakupu naprave, večinoma gre za osnovne modele, ki zaznajo najbolj priljubljene droge.

Pharmacist487

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Po mojem mnenju je to odvisno od agencije ali storitev pošiljanja, ki jo uporabljate. Ker nekateri pošiljajo pakete kot prednostne pakete Whig ali brez razloga jih je mogoče ponarediti. Nekateri uporabljajo metode, kot je pošiljanje voščilnice za rojstni dan, saj je zelo lahka.

Anhedonia35

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
kako ga je mogoče najti zaradi psov, saj lsd nima vonja? lahko razložite? stvari, ki se v našo državo pošiljajo kot pisma, ne kot tovor, se običajno ne odpirajo. ker se v pismu lahko zgodijo osebne zasebne stvari, se običajno pošiljajo papirji, če dam lsd med papirje in v pismu ni nobenega nabrekanja, mislim, da ne bo težav, kaj menite vi, fantje?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
508
Deals
5
Da, lahko.Vse snovi imajo parni tlak, ne glede na to, ali imajo vonj ali ne.To pomeni, da po zraku letijo majhni delci, kot običajno.Pasji nos bo ujel enega od teh delcev in bo rekel HEEY WAIT A MINUTE ter dal znak.
Seveda večino časa pozitiven pasji signal povzroči vodnik z nekim diskretnim signalom ali zaporedjem besed: dober fant, dober fant je rekel dvakrat ali kaj podobnega, kar povzroči, da pes postane pozoren in da ima vodnik razlog, da vas v celoti preišče.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Dajte ga na gumijaste medvedke in embalažo ponovno zaprite, kot da ni bila nikoli odprta. :) Zahvalite se mi pozneje! To je način, ki ga uporablja veliko psihonautov, da bi svoj lsd prepeljali iz EU v Azijo, kar je zelo tvegana pot.

Zagotovite si, da boste za zapiranje paketa uporabili povsem nove rokavice (nitrilne, ker tudi skozi njih DNK ne bo prišel), da na zunanji strani vrečke ne bodo ostale sledi LSD-ja.

Najbolje bi bilo, če bi kupili paket gumijastih medvedkov, ki jih lahko dobite na letališču, s katerega potujete, v točno določeni velikosti. tako boste po prihodu v ciljno državo videti kot še en turist, ki je kupil nekaj sladkarij v brezcarinski prodajalni.

Anhedonia35

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
razumel sem, kar ste rekli, vendar je tu težava, postopek, v katerem vzamemo škatlo z žlikrofi in jih vanjo vložimo, mora potekati pred letališčem, zato mora paket skozi rentgen. govorim o težavi pred rentgenom, ali ne bi med tranzitom z rentgenom pritegnilo pozornosti, če nekdo pred mednarodnim potovanjem s seboj nosi paket žlikrofov? prav tako, kaj bi rekli na to, če bi v pismu iz druge države prinesli lsd? Odprt sem za nove ideje, kot je ta o lsd.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
S tem sem želel povedati, da pripravite vrečko z gumijastimi medvedki doma in jo prinesete vse do ciljne države.
Poznal sem ljudi, ki so to počeli z državami z zelo visokim tveganjem in sploh niso uporabljali propper gumijastih vrečk, ampak samo plastične vrečke.

Mislim, da bi lahko delovalo tudi pismo.

Anhedonia35

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
govorite o vbrizgavanju LSD malim medvedkom? to je pametno

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Da, torej en gumijasti medvedek je eno potovanje.

Zagotovo ne bodo preverjali vaših gumitvistov :D :D