Question Looking for a vendor Nabh4,p2np naročite polland EU_EU , varno ?

tucoXxX

Don't buy from me
New Member
Solutions
2
Reaction score
11
Pozdravljeni. Živim in delam v EU. Ti dve spojini želim kupiti v EU. Ali ni problem naročiti 10-kilogramske pakete pri teh podjetjih? Raje bi kupil od poštenega člana. ki mi jo skrbno zapakirano in vedno na zalogi skrivaj pošlje

Solution
Hello, first of all, follow our rules and don't post same question in several topics. It is spam.
About your question, visit BB Listing and ask from suppliers. There are several supplier of P2NP and NaBH4 in EU.

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Reaction score
53
10 kg neposredno? to je tvegano imo, imate lažno ime, lažno osebno izkaznico ali smtg, da bi bili anonimni? imate anonimni naslov ect?

Zame morate, preden naredite naročilo, videti, katera spremenljivka vas lahko naredi javne, morate videti vse spremenljivke in videti vse načine, če nimate lažnega imena, vas morda lahko izsledijo ali smtg, če pa vas izsledijo, ste dali lažni naslov? imate skrivališče za skrivanje svojih stvari? imate izgovor za svoje kemijske stvari? ste znani policiji?

Last edited:

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,874
Deals
1
Pozdravljeni, najprej upoštevajte naša pravila in ne objavljajte istega vprašanja v več temah. To je nezaželena pošta.
O svojem vprašanju obiščite seznam BB in povprašajte dobavitelje. V EU je več dobaviteljev P2NP in NaBH4.

Solution

tucoXxX

Don't buy from me
New Member
Solutions
2
Reaction score
11
Našel sem ideje za prikrito dostavo, lažni naslov, veliko ljudi je na forumu pisalo o svojih izkušnjah. Raje bi imel spodobno zasebno osebo (EU) tukaj na forumu, ki jo ima v lasti in jo prodaja. kdo?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,874
Deals
1
Vsi prodajalci na seznamu BB so dostojni. Neposredno jih lahko vprašate o mrtvih kapljicah reagentov ali ponarejenih naslovljenih. Prepričan sem, da vam bodo dali dragocene nasvete.

tucoXxX

Don't buy from me
New Member
Solutions
2
Reaction score
11
Žal mi ni uspelo izbrisati drugega vprašanja. zahvaljujem se vam za odgovor