Question Metaqualone - Quaaludes

MediocreMan

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
21
Ali ima kdo kakšne druge informacije poleg sinteze o kvaalidu? Slišal sem veliko pozitivnih vibracij v zvezi z njim, vendar ne veliko medmrežja za dostop do.

idlewild

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
43

MediocreMan

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
21
Zavedam se sinteze, presenetilo me je le, da je mogoče na enem mestu najti dostop do toliko zdravil, vendar nobenih vodil do zdravila Ludes. Videl sem nekaj redkejših kemikalij, morda v tem ni denarja? Samo radoveden.

psy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
47
Deals
2
Iz izatoičnega anhidrida in O-toluidina sem z acetil acetonom izdelal kvaalude. Poročani izkoristek na erowidu je 80 %. Jaz sem dobil največ 30 %, tako da je bil ob upoštevanju količin v postopku končni izkoristek približno ~4 g. Reagenti so večinoma zelo poceni, vendar ko so odmerki nekaj sto miligramov, postane precej težko narediti veliko odmerkov. Zato je cena za večino nerazumna. Lahko bi jih prodajal tukaj, če bi bilo dovolj ljudi zainteresiranih in pripravljenih plačati ceno.

View previous replies…

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Veliko ljudi, ki nikoli niso poskusili MQ, si ga želi samo zato, ker ne vedo, kakšen neverjeten sveti gral je ta spojina, če je pravilno izdelana, kar koli HCL Freebase. Ali pa mislijo, da so jo poskusili, eno od teh smeti, bodisi prešibko, bodisi strupeno, bodisi mutageno, bodisi daje krče - to je veliko analogov, ki niso uspeli. In tisti, ki deluje, je a) igranje z lastnim zdravjem, da bi dobili gensko mutacijo ali končali zastrupljeni b) zadene močno z le 1/6 potrebnega odmerka MQ. Vendar to nikakor ni nirvana, ki jo daje pravi, izvirni.

Stroški proizvodnje, če je pravilno izvedena, znašajo približno 12-17 usd/g. Običajno se prodaja za 90 usd/g, pri večjih količinah morda pade na 60. Obstajajo pa stari čudaki, ki so ga uživali, ko je bil še na voljo v lekarnah - ti so pripravljeni plačati tudi 120-150 usd/g.

idlewild

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
43
Resnično cenim informativne objave. Vedno je bil na mojem seznamu, vendar sem bil zadržan zaradi pomanjkanja uglednih serij, ki sem jih našel, in odsotnosti obetavnega analoga.

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Stric ima zagotovo prav ;) Mislim, da s 300 mg najprej doživite užitek, ko se mišice topijo, ki izgine v popolnoma sproščeno stanje, po 30-45 minutah se začne druga faza, morda se boste 10 minut počutili zaspani in malo omotični, vendar se skrbi sperejo od orgazmične topline, ki se razširi v vaše telo, kot najboljša blaženost opioidov. Vendar brez nadležnega kimanja. Ko verjamete, da ne more biti bolje, se po 60-70 minutah začne zadnja stopnja, ki dopolnjuje vaše popolno fizično počutje, zelo razpoloženjska, nežna evforija - udobna stimulacija sklene krog in doseže najbolj zaželeno stanje, ki ga lahko ponudi droga (razen če iščete učinke psy/dissos, seveda). Po približno treh urah, potem ko ste ta čas preživeli v nirvani, vendar z zelo jasnim, zabavnim umom - ne da bi se zbudili v drugi sobi, kot se to zlahka zgodi pri benzoblastih ali močnih opioidih, lahko greste spat in imate najboljši spanec, ki se ga lahko spomnite, in se zbudite sveži in popolnoma zadovoljni od izkušnje.

Stric bi verjetno lahko pripovedoval zgodbe o nečem, kar bi celo preseglo nebeško izkušnjo MQ, drugega razreda, ki ga ni več mogoče najti, razen za nekaj skoraj ničelne rekreativne uporabe - ki izkušnji MQ dodaja dodatnih nastavljenih prvih 20 minut, ki dajejo skok evforije in stimulacije, kot sta najboljša kokain in najčistejši amfetamin skupaj - preden se premaknejo v druge tri zgoraj opisane faze.

Trenutno sem zelo zaseden IRL, vendar bi se z veseljem več pogovarjal o takšnih temah - idealno bi bilo, če bi bilo na zasebni skupini?

Za vse druge bralce, ki razmišljajo o analogih MQ: naredite karkoli, vendar se držite stran od NMQ, bi vam res lahko dal brezplačen rak (ne da se bo zagotovo zgodilo, da ga poskuša eno, vendar še vedno med toksičnostjo in neznano "koliko je preveč, da bi dobili mutageni učinek", razen da ni kot pravi MQ - ni tveganje, ki ga je vredno sprejeti. MMQ vam bo povzročil krče z > 40-50 mg, tudi jaz ne bi svetoval takšne izkušnje. In če najdete nekoga, ki trdi, da ima pravo stvar in jo boste kupili, jo zaradi lastne varnosti pošljite na laboratorijski test. Prosim, ostanite na varnem, takšne spojine lepote bi lahko bile smrtno nevarne iz več različnih razlogov in jih ne smete obravnavati kot "RC" drugih znanih razredov.

psy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
47
Deals
2
Glede analogov imate popolnoma prav. Izdelal in preizkusil sem mebroqualone in mecloqualone in nista prav nič podobna pravi stvari. Preveč me je bilo strah, da bi poskusil druge analoge, saj obstaja velika verjetnost, da pride do napadov. Analogov nikakor ne bi priporočal. Na voljo so veliko boljša zdravila. Pravi metakvalon je dober, vendar je po mojem mnenju pretirano hipnotiziran. Mislim, da ga veliko ljudi romantizira samo zaradi redkosti in dejstva, da ga verjetno niso jemali že več kot 30 let. Morda sem to samo jaz, ker ne maram pomirjeval.

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38

To je seveda vedno subjektivno, če ste za samo močna poživila, dissos ali psy, verjetno ni nekaj, kar bi vas tako zelo privlačilo. Toda za vsakega politoksika, ki ima rad tako uppers kot downers in zaradi psiholoških in fizičnih učinkov, ki jih daje, ga je zelo težko ne marati, vendar razumem tvojo pripombo.

@MadHatter
Ali ste seznanjeni s takšnimi študijami?

"V pričujoči študiji smo pri pregledu 67 analogov na petih podtipih aß2?2S GABAAR identificirali nov analog metakvalona, 2-fenil-3-(p-tolil)kvinazolin-4(3H)-on (PPTQ)."

"Tako je analog 2,3-difenil-kvinazolin-4(3H)-on (PPQ) pokazal 40-120-kratno povečanje modulacijske učinkovitosti v primerjavi z MTQ pri a1,2,3,4,5ß2?2S GABAAR v testu FLIPR Membrane Potential Blue (FMP) na osnovi fluorescence."

"Nazadnje se je izkazalo, da je mesto PPTQ alosterično povezano z mesti, na katera ciljajo nevrosteroidi in barbiturati, ne pa z visoko afinitetnim benzodiazepinskim mestom v receptorju a1ß2?2S. Skratka, razvoj zelo močnega, biološko dostopnega GABAAR ago-PAM s subtilnimi modifikacijami metakvalonskega skeleta dokazuje, da lahko derivatizacija tega zloglasnega zdravila iz preteklosti privede do modulatorjev z različnimi funkcionalnimi značilnostmi na receptorjih."

Last edited:

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Informacije na erowidu in različne druge, ki jih najdete na redditu in drugih kemijskih skupnostih, bi lahko bile v redu za zelo izurjene kemike, vendar ne dovolj podrobne in še vedno z nekaterimi spremenljivkami v igri (na podlagi izbranih predhodnikov), stroški in nedorečenimi stvarmi, ki bi lahko olajšale življenje povprečnega kemika pri doseganju odlične sinteze z visokimi izkoristki. In manj težav pri zadnjem, a ne najmanj pomembnem delu čiščenja - v nasprotnem primeru končni izdelek z rakom na mehurju ni ravno cilj pri poskusu ustvarjanja ene od najbolj prijetnih kemikalij v starinski farmakologiji.

Edini kraj na svetu, kjer je še vedno farmacevtski izdelek, je Južna Afrika, vendar so kontrole kakovosti ISO tako slabe, da tablete v mehurčkih vsebujejo O-toulidin in to je eden od mnogih razlogov, zakaj ljudje, ki jih zlorabljajo, končajo s to boleznijo. Eden od zelo redkih primerov na svetu, ko bi bil nezakonit sintetski izdelek boljši od farmacevtskega izdelka.

Imam dostop do neobjavljenih informacij, ki so mi jih pustili trije različni zelo usposobljeni kemiki, ki so izdelali več serij MQ (in lahko potrdim njegovo čistost, dvakrat sem ga poslal na laboratorijski test) - glede pridobivanja prekurzorjev, ki niso pod nadzorom, brez zapravljanja časa z dodatnimi koraki, zelo podroben opis neobjavljenih ali nepopolnih poti alternativnih sintez, pa tudi podrobnosti za preprost/učinkovit postopek čiščenja.

Nimam kemijske izobrazbe, zato je moje razumevanje te dediščine omejeno. Videti trend "vračanja" MQ, čeprav se za zdaj vidi le kot rez v drugih kemikalijah (wtf, zakaj - in ne, ne govorim o NMQ ali MMQ, ki se prodaja iz kitajske) in ne na javni sceni (morda je tako bolje? Lahko si predstavljam benzo džankije, ki dobijo nekaj samo zato, ker je njegov ugled, ali najstnike, ki so videli Wolf of Wallstreet na netflixu - in razmišljajo v najslabšem primeru, če bi vzeli še en udarec, bi samo zaspali ali šli v benzo blast - vsi vemo, da se verjetno ne bo končalo tako, namesto tega z večnim spanjem) - ne čutim, da bi delil informacije na tej javni objavi - vendar zainteresirani kemiki, ki želijo doseči sintezo tega, dokler je to za osebno uporabo ali samo delitev z nekaj posamezniki, ki vedo, kaj počnejo - kot tudi nekaj predhodnikov, ki jih lahko dam brezplačno (odvisno od vaše države) - mi lahko pošljete sporočilo.

PS: Nimam znanstvenega ozadja, vendar nisem popolnoma neumen - vsaka oseba, povezana z LE, ki bi morala iti delati boljše stvari, kot je lov na teroriste ali pedose, namesto da zapravlja čas tukaj, ali kateri koli naključni wannabe clueless kemik, ki samo želijo prekurzorje brezplačno - potem ne zapravljajte tipk svoje tipkovnice, da bi me kontaktirali :)

psy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
47
Deals
2
Stvari, ki se prodajajo v Južni Afriki, so večinoma izdelane v tajnih laboratorijih. Tudi sinteza je zelo preprosta. Vse predhodne sestavine lahko kupite (če so v majhnih količinah), ne da bi vam na vrata potrkala preiskovalna skupina. Tudi če ne morete dobiti o-toluidina, lahko dobite acetil-o-toluidin, ki sploh ni nadzorovan. (S preprostim refluksom v HCl bi dobili toluidin, vendar tega ne počnite z antanrilno kislino. Če je naročite dovolj, vam obljubim, da vas bodo obiskali zvezni organi.

View previous replies…

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Ali imate v mislih refluks s kislino GA in 98-odstotno žveplovo kislino? - morda gre ravno za vprašanje anthranilne kisline, ki povzroča veliko težav povprečnim kemikom, ki poskušajo opraviti MQ? Obstajata še 2 druga načina, ki sem ju dokumentiral, da bi iz drugih nenadzorovanih predhodnikov z enim samim korakom izkopal kislino, nisem prepričan o težkih izkoristkih.
Moje močno zanimanje za to spojino -več kot rekreativne namene (iskreno za mene je bolje kot več opioidov, vključno s fentalogi in zeni, ki sem jih poskusil do zdaj) - to je za preživetje - zaradi posebne bolezni spanja / sanj.

psy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
47
Deals
2
ne, mislim samo deacetilirati acetil-o-toluidin, da dobimo o-toluidin. To je dražje, vendar moraš delati s tistim, kar lahko dobiš. Mislim samo na pridobivanje predhodnikov, ne pa na "en lonec". Predlagam, da poiščete dejansko pomoč, če imate zdravstvene težave, vendar vam ne morem govoriti, kako naj živite. To je vaše življenje in živite ga tako, kot se vam zdi primerno. Ostanite varni in bog vas blagoslovi💚

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Hvala za vaš odgovor. O-tulidin je dejansko zelo poceni in ga ni tako težko dobiti, vsaj v EU. Iščem dejansko pomoč in sem šel skozi nešteto zdravnikov in dobil predpisanih več kot 120 zdravil - vendar do zdaj ni nič delovalo, razen tistih, ki sem jih omenil :/ Poslal sem vam PM, da vam podrobneje razložim zdravstveno zgodovino, ki je raje ne objavljam v javnosti. če imate še kakšen nasvet, lahko odgovorite na moj PM.
Vse najboljše,