Informacije na erowidu in različne druge, ki jih najdete na redditu in drugih kemijskih skupnostih, bi lahko bile v redu za zelo izurjene kemike, vendar ne dovolj podrobne in še vedno z nekaterimi spremenljivkami v igri (na podlagi izbranih predhodnikov), stroški in nedorečenimi stvarmi, ki bi lahko olajšale življenje povprečnega kemika pri doseganju odlične sinteze z visokimi izkoristki. In manj težav pri zadnjem, a ne najmanj pomembnem delu čiščenja - v nasprotnem primeru končni izdelek z rakom na mehurju ni ravno cilj pri poskusu ustvarjanja ene od najbolj prijetnih kemikalij v starinski farmakologiji.
Edini kraj na svetu, kjer je še vedno farmacevtski izdelek, je Južna Afrika, vendar so kontrole kakovosti ISO tako slabe, da tablete v mehurčkih vsebujejo O-toulidin in to je eden od mnogih razlogov, zakaj ljudje, ki jih zlorabljajo, končajo s to boleznijo. Eden od zelo redkih primerov na svetu, ko bi bil nezakonit sintetski izdelek boljši od farmacevtskega izdelka.
Imam dostop do neobjavljenih informacij, ki so mi jih pustili trije različni zelo usposobljeni kemiki, ki so izdelali več serij MQ (in lahko potrdim njegovo čistost, dvakrat sem ga poslal na laboratorijski test) - glede pridobivanja prekurzorjev, ki niso pod nadzorom, brez zapravljanja časa z dodatnimi koraki, zelo podroben opis neobjavljenih ali nepopolnih poti alternativnih sintez, pa tudi podrobnosti za preprost/učinkovit postopek čiščenja.
Nimam kemijske izobrazbe, zato je moje razumevanje te dediščine omejeno. Videti trend "vračanja" MQ, čeprav se za zdaj vidi le kot rez v drugih kemikalijah (wtf, zakaj - in ne, ne govorim o NMQ ali MMQ, ki se prodaja iz kitajske) in ne na javni sceni (morda je tako bolje? Lahko si predstavljam benzo džankije, ki dobijo nekaj samo zato, ker je njegov ugled, ali najstnike, ki so videli Wolf of Wallstreet na netflixu - in razmišljajo v najslabšem primeru, če bi vzeli še en udarec, bi samo zaspali ali šli v benzo blast - vsi vemo, da se verjetno ne bo končalo tako, namesto tega z večnim spanjem) - ne čutim, da bi delil informacije na tej javni objavi - vendar zainteresirani kemiki, ki želijo doseči sintezo tega, dokler je to za osebno uporabo ali samo delitev z nekaj posamezniki, ki vedo, kaj počnejo - kot tudi nekaj predhodnikov, ki jih lahko dam brezplačno (odvisno od vaše države) - mi lahko pošljete sporočilo.
PS: Nimam znanstvenega ozadja, vendar nisem popolnoma neumen - vsaka oseba, povezana z LE, ki bi morala iti delati boljše stvari, kot je lov na teroriste ali pedose, namesto da zapravlja čas tukaj, ali kateri koli naključni wannabe clueless kemik, ki samo želijo prekurzorje brezplačno - potem ne zapravljajte tipk svoje tipkovnice, da bi me kontaktirali