Looking for a vendor Metakvalon v Evropi

William H. Rorer

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Pozdravljeni,

pogosto sem slišal, da je metakvalon enostavno sintetizirati in dobiti predhodnike, vendar zakaj ga v Evropi nihče ne proizvaja ali prodaja?

Devetindevetdeset odstotkov ga prihaja iz Kitajske ali Indije, metakvalon pa je težko pretihotapiti iz teh držav, zlasti v mojo državo, saj je vsak paket od tam temeljito pregledan. V Južnoafriški republiki je metakvalon najlažje dobiti; ko se povežeš s trgovcem, ki izdeluje tablete, lahko dobiš celo čisti metakvalon v prahu. Vendar je, kot sem že omenil, tihotapljenje zahtevno.

Iščem povezavo za dolgoročno poslovanje v Evropi. Ne nameravam ga kupiti za osebno uporabo; želim ga prodajati v obliki tablet in ponovno uvesti kvaalude v Evropo.

Kontaktirajte me, če lahko pridobite dobre količine in je vaša cena ugodna.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Mislim, da je to samo zato, ker v evropi preprosto ni dovolj povpraševanja. najboljše, kar lahko storite, če ga želite, je, da ga preprosto izdelate sami

William H. Rorer

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Poznam dobrega kemika, vendar so prekurzorji in material za izdelavo prekurzorjev v moji državi zelo gledani. In ko bi pretihotapil predhodnike iz Indije ali Kitajske, bi lahko pretihotapil tudi metakvalon v prahu/ tabletkah.

Potrebujem kontakt, ki lahko tihotapi ali pošilja iz Evrope.

View previous replies…

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
acetil anthranilna kislina iz ftalnega anhidrida ali metil anthranilata o toluidin iz toluena in za katalizator lahko uporabite vse vrste sranja, kot so PCl3, POCl3, PCl5 ali polifosforna kislina. qualuude je precej ez sinteza

William H. Rorer

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Vsi mi pravijo, da je to enostavno, vendar nihče noče prodajati ali izdelovati kvazialkoholov. Torej ali ni enostavno ali pa nihče noče zaslužiti denarja lol.

Toda o toluidin je zelo strupen, zato potrebuješ ustrezno opremo, da ne dobiš raka.

In verjemite mi, povpraševanje obstaja. Zlahka bi prodal 20-30 tisoč tablet na mesec. Quaaludes so edinstvena droga, boljša od benzoa.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
ja, zagotovo je povpraševanje mogoče obstaja, vendar ali ne mislite, da bodo ljudje samo enkrat poskusili, nato pa se ne bodo več odločali? najprej morate to bolj potisniti v mainstream, potem pa je mogoče zaslužiti velik denar.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,894
Deals
1
Rokavice, obrazna maska in prezračevalna napa? To ni nič bolj nevarno kot proizvodnja Al/Hg ali drugih nitro spojin, ki se uporabljajo v tajnih sintezah.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
ja, Al/Hg je samo na drugi ravni topne soli živega srebra so rl ne igrati z ampak o toluidin aint da slabo. a plinska past in respirator je prolly dovolj

William H. Rorer

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
50 mojih kupcev bi ga kupilo neposredno in verjemite mi, da bi se kvaalidi v moji državi razširili kot požar

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
hm ig potem pojdi za to, da se povzame. za to ne potrebuješ kemika

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
685
Deals
65
Človek, to je JEDNA stvar, ki sem si jo kdajkoli želel početi. Vrnite ludes nazaj :D Mogoče naslednje leto! Letos bom ostal samo pri kuhanju 4MMC