[Meth] Kaj pomeni "slamming"?

ZACARIASKLK123

Don't buy from me
Resident
Reaction score
10
Prebral sem, da ljudje injicirajo iv, boofing = rit, toda slamming ?

Prav tako sem na spletu prebral nekaj člankov, da se podgane injicirajo intramuskularno/subQ, zakaj ljudje ne sledijo tej poti? Ali je to zaradi polnil, ki se uporabljajo v uličnem metamfetaminu?

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,798
Deals
666
Uličnih drog nikoli ne vbrizgavajte intramuskularno. Preprosto zato, ker lahko pride do nevarnih primesi in ustrezno škodljivih učinkov.
To ne velja samo za metamfetamin, temveč tudi za vse druge ulične droge.

Chem-Safe

Chem-Safe - Energy Control
Language
🇪🇸
Reaction score
25
Obstaja določeno pomanjkanje informacij o pravilnem dajanju snovi; vsi, ki uporabljajo metamfetamin, ne vedo, da ga je mogoče vbrizgati intramuskularno, niti kadilci ne vedo, da ga je mogoče posmrkati.

Slam se nanaša na injicirano uporabo snovi v spolnem kontekstu (ni nujno, da gre za metamfetamin), gre za manjšinsko prakso, ki pa je pri nekaterih ljudeh resna. Obstajajo tudi ljudje, ki si vbrizgavajo sintetične katinone in zaradi njihove jedkosti končajo z ožganimi žilami.

ZACARIASKLK123

Don't buy from me
Resident
Reaction score
10
Nadaljnje vprašanje, če je morda nekdo prepričan, da ima 99-98-odstotni metan s ph 7,4. Ali ga je mogoče vbrizgati intramuskularno?

Če bi si nekdo želel vbrizgati, kateri PH bi moral biti zaželen za vbrizgavanje;

za intravenozno uporabo

&

za intramuskularno uporabo?

Ali obstajajo razlike med kislostjo ali bazičnostjo ženske in moške krvi?

ZACARIASKLK123

Don't buy from me
Resident
Reaction score
10
Ali se lahko MDMA ali metamfetamin uporabljata tudi vaginalno? Ali deluje podobno kot "boofing"?

Chem-Safe

Chem-Safe - Energy Control
Language
🇪🇸
Reaction score
25
Vsak del telesa, kjer lahko uporabite legalna zdravila, lahko absorbira tudi psihoaktivno snov ;)

Čeprav se obe absorbira skozi sluznico, imajo stene in sluznica danke in nožnice različne značilnosti. Ne pozabite, da lahko neravnovesje vaginalne flore povzroči nepravilnosti v njenem pH, zaradi česar se lažje pojavijo okužbe. Po drugi strani pa je rektum varna pot, tako varna, da dojenčke množično zdravimo s svečkami.