Question Meth hcl soli do kristalov kako?

Dontstopgetit

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Hej, tako da mu je eden od mojih prijateljev brat dal steklenico vode, napolnjeno s tekočino Kakor koli že, moj prijatelj mi poda steklenico in reče, da jo je treba izhlapeti
Tako sem vso vsebino dal v posodo Pyrex in opazoval, kako izhlapeva, in vse, kar je ostalo, je bilo nekaj bele soli, za katero domnevam, da je meth hcl?
Kako naj to kristaliziram? Ker ko sem jo poskušal kaditi, je trajalo tako dolgo, da je počila, ko pa je počila, so bile drobne drobne stvari, če je to smiselno.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Prava sramota bi bila zelo podobna pajkovim mrežam, krožnim dodadam izsevajočih žarkov. To, kar opisujete, ni prav nič podobno metamfetaminu hcl.

View previous replies…

Dontstopgetit

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Žal mi je, da bi moral podrobno razložiti

ko sem torej poskušal izhlapeti, očitno nisem imel dovolj znanja
sem ga vlil v posodo in jo postavil neposredno nad vročino, zaradi česar sem na koncu dobil suh izdelek v trdni obliki, vendar sem ga moral tako hitro segreti, da je bil končni izdelek moten in ne kristalnega videza, zato sem namesto destilirane h20 vanj pomotoma natočil vodo iz pipe, da bi ga raztopil
Kakor koli že, poskusil sem in to je zagotovo izdelek, vendar ali je mogoče kako popraviti videz in čas, ki je potreben za strjevanje po prižigu?

Attachments

• ZhBkzyAlHa.jpg
    ZhBkzyAlHa.jpg
    4.8 MB · Views: 157
  • RcXnb6ShFy.jpeg
    RcXnb6ShFy.jpeg
    3.4 MB · Views: 159
  • q0zkBpenGu.jpeg
    q0zkBpenGu.jpeg
    3.4 MB · Views: 144
  • ndrkyYQbsD.jpeg
    ndrkyYQbsD.jpeg
    3.8 MB · Views: 153

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Ekstrakcija A/B bi veliko pripomogla k temu cilju. V svojih datotekah imam preglednico mešanja, vendar bi v osnovi uporabili osnovno kemikalijo za nevtralizacijo HCl in zbrali olje, ki plava na vrhu ( to je metamfetaminska baza), nato bi to raztopili v drugem topilu in skozienj spustili plin HCl ali pa bi po kapljicah dodali HCl kislino in oborili metamfetamin HCl, nato bi ga rekristalizirali

Shagnazty101

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Morda se motim, vendar menim, da imate v mislih tisto, čemur pri nas v ZDA pravimo "wagon wheels". Običajno jih vidimo v tako imenovanem idiotskem efedrinu. To je mamilo, ki še ni končalo z reakcijo in je bilo prehitro odvzeto. Jaz imam v mislih metodo rdečega p. Pravi metamfetamin, ko se vapira, je obroč dolgih ostrih kristalov, ki so usmerjeni navznoter proti sredini, vse do krožnika. V notranjosti so kristali v obliki črke "V". To je tisto, kar se vidi na površini. Pod njimi je nekaj, kar spominja na moker sladkor... dokler se popolnoma ne posuši.
Vendar je ta zelo hidroskopičen. Če želite oblikovati kristale, ki si jih želi dude, preprosto raztopite svoje sranje v toplem alkoholu, etalonu in malo destilirane vode. Samo toliko, da se raztopi, kar imaš. Pustite stati, dokler se ne posuši. Dokler se ne posuši, ga ne motite.
Hvala.

Shagnazty101

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Mislil sem IDIO EPHEDRINE. Preverjevalnik črkovanja me je spet ujel. Nisem mislil idiot.... Lol

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Jodoefedrin. Tokrat ste se dobili sami jod- efedrin vmesni produkt, ko uporabljate vodno kislino ali jod-fospor. To se mi še vedno zdi kot eutilon, vendar videz ni vse. Včasih vzamem svoj zažgani met in ga preženem z acetonom ter posušim v pekaču na štedilniku in izgleda podobno kot ta, vendar je malo bolj sijoč.

Shagnazty101

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Ne pravim, da sem prepričan, da je to to... Strinjam pa se, da to ni nič, čemur bi najprej in predvsem zaupal, in če frajer ne išče slabe karme, tega ne bi smel dati na ulice, da bi zaradi tega morda umrl še kdo drug.🤬 Za vse, kar vem, bi lahko imeli prav o tem, kaj je, vendar sem prepričan, da se strinjamo, da je bolje, da je v košu za smeti, kot da bi morda poškodoval kogar koli. Sam bi bil zelo previden glede kretena, ki mu ga je dal. Vsakdo, ki je vložil čas, trud in tveganje, da bi nekaj pripravil, tega zagotovo ne bo kar tako podaril. Razen če te ne želi odstraniti iz igre. To je edini razlog, ki mi pride na misel. Če bi mi nekdo dal kaj takega, bi to iz radovednosti počil nazaj. To bi storil vsakdo. Toda če bi se vrnilo tako? Nekaj fantov bi si ga ogledalo od blizu in osebno, kot je. Ne vem, res... Vsaj bi bil zelo previden glede tega fanta.
To je sociološki vidik posla, ki je bil pred leti tudi zame najtežji. Toda po dveh obsodbah, ker sem nekomu zaupal, ..

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Če bi šlo za evtilon, bi ga poznali. Evtilon ima okus po črnem sladkem korenu in nikakor ni podoben metamfetaminu. Ki ima zame včasih okus po žveplu ali jodu, zagotovo pa ne po sladkem korenu.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Pred nekaj tedni mi je nekdo poslal brezplačen vzorec evtilona, prvič sem ga videl v živo. To zagotovo ni to. Evtilon se ne "razpoči nazaj" v nobenem delu domišljije. Spremeni se v rjavo amorfno trdno snov, ki spominja na jantar. Nobenih kristalov.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Če ga želite le izboljšati, vendar ne zahtevate, da je "led", potem ga lahko čim bolj drobno zdrobite in sperete z ledeno hladnim acetonom. Druga možnost je, da nanj zlijete vreli brezvodni alkohol in ga vročega filtrirate. Potem ga lahko še vedno poskusite rekristalizirati, vendar tako ne bo popolnoma čisti.

Dontstopgetit

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Heja, kakšno topilo ne bi bilo najboljše, saj sem naredil še eno kuharico in moj končni izdelek je videti takole
Okus je res slan kot res močan lol in seveda traja leta, da poči nazaj v cev je skoraj samo meth olje, ki sem ga poskušal upariti in kristalizirati kaj sem naredil narobe in kako ga lahko popravim? Kmalu bom poslal fotografijo

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
Verjetno je to meth, narejen z etil 2-fenillacetoatatom (prekurzor bmk) in reduciran z Al/Hg (sem skoraj prepričan, ker ko sem prvič naredil meth po tej poti, je bil rezultat enako videti, počasi se je crekal in na koncu, ko se je kadil, je nekako vrel ( destilacija je odstranila impirite in nikoli nisem imel takšnih težav)

gumkac1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
ja, videti je kot p2p met. če je tako, verjetno ne boste dobili kristala. Čeprav mi je danes v bistvu po naključju uspelo kristalizirati meth racemate, pripenjam fotografijo tega, bil sem presenečen, nikoli nisem videl česa podobnega. Kristaliziral se je približno mesec dni v zaprti posodi pri približno minus 5 stopinjah Celzija. Če imate D-meth, ga preprosto raztopite v alkoholu, segrejte, nato filtrirajte in pustite, da počasi kristalizira. Lahko pa poskusite z zamrznjenim acetonom. Obstaja veliko navodil za rekristalizacijo
EtaQ2MSbnp
Na6hDorvid
W3k9LMRXEW

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Zdaj, ko se je to vrnilo v moj vir, to ( op. p.) zagotovo ni meta. To je snov, ki jo Kitajska prodaja kot raziskovalno kemikalijo. To je zamenjan katinon. Imenujejo ga BU crystal ali kaj podobnega. Zagotovo je stimulans, ki je ubil nekaj deset ljudi. Ko je bilo to objavljeno, nisem vedel za njegov obstoj, vendar sem prepričan, da je to, kar je na vaših slikah, katinon in zagotovo ne metamfetamin

Shagnazty101

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Spominja me na rdeči p in I kuhalnik, ki ni bil končan z reakcijo. Ob začetnem vapiranju ne bo počil nazaj. Pustite stati in vrne se vse vrste lepljive lepljive snovi in kdo ve kakšne barve.
Toda vse rdeče p, ki sem jih kdaj naredil, se na zunanji strani izhlapevajo nazaj z dolgimi tankimi ostrimi kristali, usmerjenimi navznoter, medtem ko je sredina skupek kristalov v obliki črke V. Nič takega, kar kaže on. Zakaj bi sploh poskušali zaupati nekomu, ki je tako zelo, da bi bil njegov poskusni zajček, nimam pojma. Prva rdeča zastavica: dal vam je, da ga vapirate off....? Uh huh... in ali je mislil, da je to storil iz dobrote srca? Če bi bil na vašem mestu, bi bil zelo previden glede vašega prijatelja.

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
Izgleda precej kot met s sledovi magnezijevega sulfata ali natrijevega sulfata ali samo počasne kristalizacije reacemate kristalov izgleda tako v mojih dolgoletnih izkušnjah izdelave meth na različne načine prekuror sem omenil imel težave z nečistočami, ko se zmanjša, ampak kdo ve, nihče ne more identificirati snovi iz slike ..