Looking for a vendor Prekurzorji MDMA popolnoma zakoniti v ZDA?

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
67
Iščem alternative estrom in solem glikidata pmk, v ZDA pa so zdaj v neki obliki pod nadzorom, od strogo prepovedanih do tistih na seznamu za poseben nadzor. Znani so in za moje varnostne potrebe je to težava.

Zato so te kemikalije pred kratkim uvrstili na seznam za posebno nadzorovanje;

metil 2-(1,3-benzodioksol-5-il)-3-oksobutanoat (MAMDPA; MDMAPA)

Zanima me, ali ima kdo etilno različico te kemikalije.

Obstaja tudi nenadzorovana amfetaminska predhodnica, analogna MAPA, vendar menim, da je MGPA ali metil 3-okso-4-fenilbutriat v ZDA popolnoma zakonit, prav tako pa tudi etil 3-okso-4-fenilbutriat.

Zanima me, ali je na voljo metilendioksidna različica metil 3-okso-4-fenilbutriata ali etilna različica.

Sicer pa sem odprt tudi za nove, v ZDA dovoljene kemikalije, če obstajajo. Če me lahko kdo napoti v pravo smer, bi bilo super! Hvala!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,107
Deals
1
Nobena od njih ni " popolnoma zakonita" v ZDA v skladu z zakonom o analogih. Najmanj ključni predhodnik mdma je daleč naokoli Sassafras albilum. Na vzhodu ZDA je široko dostopen 🇺🇸

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
67
To je zelo dobra pripomba. Mislim, da iščem stvari, ki spadajo pod zakon o analgoue, saj se zdi, da se ta ne uporablja pogosto za kazenski pregon. Močno sivo področje, če je to smiselno.

To nekako obrača moje razmišljanje na glavo.

Sassafras se pojavlja bolj kot na vzhodu, tudi na jugu in srednjem vzhodu ga je mogoče najti. To je zelo priročno za kemijo v osebnem merilu. To in vanilija lol.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,107
Deals
1
No, to je zvezni zakon, kar pomeni, da bi vas morala obtožiti Dea, v primeru prepričljivosti pa bi šlo za zvezne obtožbe in zvezni zapor. Vendar ne bi računal na to, da jih lokalna LE NE bo poklicala, prepričan sem, da bi jih

mithyl2

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
27
oglejte si sintezo lastnega mdp2p. začnete lahko z etilvanilinom