- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 67
Iščem alternative estrom in solem glikidata pmk, v ZDA pa so zdaj v neki obliki pod nadzorom, od strogo prepovedanih do tistih na seznamu za poseben nadzor. Znani so in za moje varnostne potrebe je to težava.
Zato so te kemikalije pred kratkim uvrstili na seznam za posebno nadzorovanje;
metil 2-(1,3-benzodioksol-5-il)-3-oksobutanoat (MAMDPA; MDMAPA)
Zanima me, ali ima kdo etilno različico te kemikalije.
Obstaja tudi nenadzorovana amfetaminska predhodnica, analogna MAPA, vendar menim, da je MGPA ali metil 3-okso-4-fenilbutriat v ZDA popolnoma zakonit, prav tako pa tudi etil 3-okso-4-fenilbutriat.
Zanima me, ali je na voljo metilendioksidna različica metil 3-okso-4-fenilbutriata ali etilna različica.
Sicer pa sem odprt tudi za nove, v ZDA dovoljene kemikalije, če obstajajo. Če me lahko kdo napoti v pravo smer, bi bilo super! Hvala!
Zato so te kemikalije pred kratkim uvrstili na seznam za posebno nadzorovanje;
metil 2-(1,3-benzodioksol-5-il)-3-oksobutanoat (MAMDPA; MDMAPA)
Zanima me, ali ima kdo etilno različico te kemikalije.
Obstaja tudi nenadzorovana amfetaminska predhodnica, analogna MAPA, vendar menim, da je MGPA ali metil 3-okso-4-fenilbutriat v ZDA popolnoma zakonit, prav tako pa tudi etil 3-okso-4-fenilbutriat.
Zanima me, ali je na voljo metilendioksidna različica metil 3-okso-4-fenilbutriata ali etilna različica.
Sicer pa sem odprt tudi za nove, v ZDA dovoljene kemikalije, če obstajajo. Če me lahko kdo napoti v pravo smer, bi bilo super! Hvala!