A alex12112 Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined May 12, 2024 Messages 25 Reaction score 7 Points 3 Jun 7, 2024 #1 Iščemo resne dobavitelje, ki želijo sodelovati izključno prek depozita in ki lahko v Izrael pošljejo vse vrste blaga
Iščemo resne dobavitelje, ki želijo sodelovati izključno prek depozita in ki lahko v Izrael pošljejo vse vrste blaga
rosechem Buying through escrow New seller Language 🇬🇧 Joined Mar 18, 2024 Messages 99 Reaction score 21 Points 18 Deals 2 12 Jun #2 Ali ni vaša država v vojni? Nekaj vzorčnih naročil lahko opravimo prek Escrow (tudi če bo blago zadržano, kot prodajalci ne bomo preveč izgubili). Naj vas prosim, če lahko navedete številko CAS in količino izdelka, ki ga iščete? J jimmyjeff Don't buy from me New Member Joined Jun 22, 2024 Messages 0 Reaction score 0 Points 3 By jimmyjeff 23 Jun #2 Deleted Upvote 0 Downvote
Ali ni vaša država v vojni? Nekaj vzorčnih naročil lahko opravimo prek Escrow (tudi če bo blago zadržano, kot prodajalci ne bomo preveč izgubili). Naj vas prosim, če lahko navedete številko CAS in količino izdelka, ki ga iščete?
J jimmyjeff Don't buy from me New Member Joined Jun 22, 2024 Messages 0 Reaction score 0 Points 3 By jimmyjeff 23 Jun #2 Deleted