Looking for a vendor Iščete prodajalca klorovodikove kisline 35%-37%?

leopard12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Kot je navedeno v naslovu, iščem prodajalca 35-37-odstotne klorovodikove kisline. Vnaprej se zahvaljujem za pomoč

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Samo pojdite v trgovino in kupite HCl, ki ga prodajajo 30 % za čiščenje, nato pa ga samo destilirajte, če ga potrebujete rl čistega, vendar večinoma onesnaženje z železom ni prevelika težava in na splošno ga ne potrebujete. 30 % dima bi moralo delovati enako dobro, samo izračunati morate razliko, vendar to ni pretežko.
Trgovina s strojno opremo je vaš najboljši prijatelj in najzanesljivejši dobavitelj.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Ne morete destilirati klorovodikove kisline.............

View previous replies…

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
... u ofc lahko kdaj slišal za azeotrope? ne širi lažnih informacij, če nimaš pojma o kemiji.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Azeotrop ali zmes s konstantno temperaturo segrevanja je zmes dveh ali več sestavin v tekočem stanju, katerih razmerja ni mogoče spremeniti ali spremeniti s preprosto destilacijo. To se zgodi zato, ker imajo pri vrenju azeotropa hlapi enako razmerje sestavin kot v nekuhani zmesi.

Prosimo, da zdaj razložite, kako želite to storiti brez popolnega brainfucka. Rekli ste destilacija, zato pojdimo razložiti, kako želite to narediti z destilacijo.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
moja poanta je bila samo, da lahko odstranite kontaminate, kot je železno sranje, tako da ga destilirate, i dont eaven know what ur issiue is.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Ne morete destilirati klorovodikove kisline.............

View previous replies…

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
NCPwVKqW0l

kaj je to? čutim azeotrop 🤔

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
or if u want sum proof do me a favor just try it out

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
pri azeotropnih mešanicah je vrelišče mešanice drugačno od vrelišča posameznih sestavin, ko poskušate destilirati mešanico HCL in vode, ima para, ki nastane, res drugačno sestavo, zato lahko pri majhnih količinah HCL res do neke mere destilirate, vendar bolj ko ga poskušate zgoščati, sestava pare postane dovolj blizu sestavi tekočine, da nastane azeotrop, Na tej točki preprosto segrevanje raztopine ne bo povzročilo dodatnega ločevanja, tudi če boste dosegli navidezno potrebno toploto za to, To je zato, ker hlapi ohranijo enako sestavo kot tekočina, če bi želeli to zaobiti, bi potrebovali dodatno spojino (entrainer), ki lahko spremeni sestavo faze hlapov, kar bi omogočilo nadaljnje ločevanje z "razbitje" azeotropa. Pri mešanici HCL in vode boste to lahko dosegli z alkoholi ali organskimi topili, kot je toluen.

Vse to pomeni, da je treba najti dober vir za višje koncentracije, saj samostojno delo v majhnem obsegu verjetno ne bo stroškovno učinkovito.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
lol Všeč so mi nekateri argumenti tukaj (dokler nisem jaz tista oseba, ki jo označujejo za idiota), bil sem tam, naredil sem to! Ha jk.
Priznam, da se do nedavnega nisem zavedal, da lahko s HCL dosežeš koncentracijo le do določenega %.
Vedel sem za azeotrope iz alkohola, vendar se nisem zavedal, da je koncentracija pri HCL tako nizka (prepričan sem, da se telo v sodu te snovi ne bi strinjalo s to oceno!), zato se nisem zavedal, da imam dejansko 5 l HCl kisline.
Moram živeti, da se naučim! Pravzaprav sem do zdaj uporabil le 10-odstotno kislino, če se ne motim.
V tej državi jo je bilo presenetljivo težko dobiti samo prek spletnih strani.
Zdaj se spopadam s cikloheksilaminom ali n-butilaminom. Vedno se nekaj najde - tudi ko delam en RXN, načrtujem dva RXN vnaprej, saj se zdaj zavedam, kako dolgo traja zbiranje sranja!

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Mislim, da se OP res ne zaveda lastnosti HCL, saj je HCL le približno 35 % koncentrirana tekočina, pri višjih koncentracijah se bo le razblinila v zrak, saj je HCL v čisti obliki plin, kar prispeva k njegovim posranim destilacijskim lastnostim, poleg tega se HCL močno veže na vodo, zato je preprosta destilacija prek približno 20 % HCL in 80 % vode nemogoča, saj je to sestava, ki običajno tvori azeotrop za to mešanico, vsaj brez prisotnosti entrainerja, vendar je pomembno tudi opozoriti, da boste morda morali glede na entrainer izločiti topila z dodatnim ločevanjem.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Da ne omenjam, da ima pošiljanje HCL v takšni koncentraciji stroge regulativne zahteve, če bi ga poslali v domovino brez ustreznih dokumentov, bi lahko tvegali resno poškodovanje poštnih delavcev, kar dvomim, da kdo tukaj podpira, V nekaterih državah je to lahko celo dovolj, da si kupite obtožnico za terorizem.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
ABSOLUTNO! Šlo je za zasebno ladjarsko podjetje in 5-litrski zabojnik "čistila za bazene", zato so točno vedeli, kaj je to - OČITNO imam masažno kad, ki jo čistim za mamo DUH!
Haha, to je zelo priročno, da sem ga kupil 5L, ko ga bom uporabil, kar ne bi smelo biti daleč - ali to ali azeotropna žveplova kislina, ampak to je povsem druga zgodba, saj bo to za namene soljenja (v kakršni koli moči je potrebno - učil sem se o volumetričnih bučkah. Precej zanimivo.)
Če sem pošten, sem plačal za poštnino za to... 50 funtov, če se prav spomnim...
Oh in haha kupil sem 25g NaBH4 od APC Pure (veliko podjetje, sploh ne dis na njih) in plačal kot £ 30 ali morda celo £ 50 za dostavo, ko je bil izdelek kot £ 12 haha
😛 neumno, ampak kaj boš naredil! Ko ga potrebuješ, ga potrebuješ - oh, počakaj, ali ga potrebujem?! Haha oh yeh NaBH4 sem potreboval, uporabil sem ga. Bilo je super, zdaj potrebujem in čakam na vakuumsko komoro + črpalko.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Morda sem pri tem izjema, saj sem le tu in tam dobila kapljice, tako da ne vem. Prepričan sem, da je, če želite dejansko prodati in vlagati, to druga zgodba - jaz sem za osebno rabo / kognitivno svobodo.
Bil sem v zaporu zaradi trgovanja. Ne želim, da bi se ponovno vključil, zato sem dobil kemijo! Haha