Iščete evropskega kemika, ki proizvaja amfetamin za svoje potrebe

Status
Not open for further replies.

quantum

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Pozdravljeni, vesel sem, da sem našel ta forum. Bil sem zelo aktiven član v forumih za hitrost strahu, vendar odkar je bil ta ukinjen, sem bil tudi jaz odrezan.

Nisem prepričan, ali je to pravi odbor in ali so takšne objave sploh dobrodošle, vendar sem se odločil, da objavim to objavo, saj je to nekaj, kar mi je že nekaj časa v glavi, in to je videti kot najprimernejše mesto za vprašanje.

Sem dolgoletni uporabnik amfetamina in potrebujem stalno dobavo nekaj podobnega kot 100g na 1-2 mesece.
Iščem nekoga, ki amfetamin proizvaja iz prve roke in, kar je najpomembneje, ga sam uživa. Iščem osebo, ki se potrudi in je dovolj strastna in zahtevna, da proizvaja odličen, čist in na koncu varen za uživanje izdelek predvsem za lastne potrebe, pri čemer prakticira visoke standarde v največji možni meri.

Kot sem že povedal, sem dolgoletni uporabnik amfetaminov, nikoli nisem užival zdravil na recept itd. Zadnja leta sem priča neverjetno čudnim stvarem v večini tega, kar si priskrbim, in ne bom lagal, da sem postal vse bolj sumničav in paranoičen glede večine stvari, ki jih dobim v roke, zlasti glede na to, kako se je pekel zlomil s farmacevtskimi izdelki, pri čemer so najboljši zadnji primer zelo vprašljive injekcije genske terapije in kaj bi lahko agencije za tri črke in drugi agenti transhumanistične agende poskušali vse bolj potisniti v naša telesa.

Razen tega sem v zadnjih dveh letih opravil več kot 30 naročil in še vedno nisem našel zanesljivega dobavitelja. Zdi se, da noben evropski dobavitelj, vključno z uglednimi in cenjenimi, kot so GordonAlles, Amaguetesiegel, NLK in drugi, nima nobene doslednosti, kar je privedlo do neskončnega uživanja v bistvu naključnih in skoraj vedno neverjetnih strupenih snovi za dolgo časa. Zdi se, da niti temeljito pranje z velikimi količinami vročega brezvodnega acetona ne bo več pomagalo, saj očitno večina polnil/ostankov dandanes ni topna v acetonu, zato mi ne preostane drugega, kot da vsak dan povzročam nenehno opustošenje želodca in črevesja. Prav tako mi je pod kožo zraslo nekaj krogelnih strdkov, ki so zagotovo posledica vsakodnevnega uživanja zadnjega amfetamina, ki ga imam v rokah. Sčasoma je bilo vse bolj zaskrbljujoče in zaužil sem vse vrste naključnih kemikalij za daljši čas, zato sem se odločil, da potegnem sprožilec in naredim to objavo, saj sem bil v takšnem obupnem položaju že nekaj časa ..

Če obstaja kakšen kemik, ki se nahaja v Evropi in proizvaja relativno skromne kakovosti za lastno porabo ali svoje ožje kroge, vas prosim, da stopite v stik z mano na kakršen koli način, če ste mi pripravljeni zagotoviti varen za uživanje amfetamin. Prosim, ne razumite me narobe, ne iščem posebej običajnega prodajalca, temveč osebo, s katero lahko sklenemo tesno in dolgoročno prijateljstvo ter si iskreno pomagamo na možne načine. Trenutno nisem v položaju, da bi plačal velikodušno dodatno, kot se počutim, vendar sem hvaležna in zvesta oseba in upam, da bom lahko to neverjetno uslugo tako ali drugače vrnil na poti ...

Hvala za branje, upam, da bo ta objava prišla do prave osebe.
V vsakem primeru vas bog blagoslovi.
Ostanite na varnem

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,751
Deals
666
Oglejte si vse oglase v BB Marketu. Tam boste našli proizvajalce amfetamina. Proizvajalci praviloma nimajo veliko časa, da bi iskali takšne objave na forumu. Poskusite se potruditi in sami poiščite dobavitelja.
Če vam nekdo najprej ponudi, da nekaj kupite, je 99 % verjetnosti, da je ta oseba prevarant.

Status
Not open for further replies.