Question Lokacija laboratorija

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Hej, BB!

Med nabiranjem znanja o tem področju sem obtičal v zanki in ta misel se mi je porajala že od začetka.

Kje lahko postavim svoj laboratorij? Imam veliko paranojo, zaradi katere imam dober opsec, vendar je bil v tem primeru zame prevelik zalogaj, kakšen namig?

Moja prva zamisel je bila ustvariti majhen bunker brez omrežja, da bi lahko mirno pekel, vendar so cene zemljišč in vse to zakonito sranje v ozadju glavobol.

Z ljubeznijo, kpach!

Solution
For most people the best place to have a lab is don't have one. Use non specific equipment when you can and use the specific equipment and then put it away in the back of the closet or somewhere hard for snoops t get to. Make it something mundane. 20l reactor? Nah that's an old water heater the trash man wouldn't take, says so right on the box. That old deep freezer with a padlock in the garage? I put a lock on it so no kids would climb into it, it hasn't worked in years, hell I lost the key years ago

darkwing

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Po mojem mnenju je najboljši kraj za skrivanje v ravninski strani. Dokler se ne pustite premagati paranoji in vam uspe ohraniti hladen um. Nihče ne bo nikoli iskal nečesa nenavadnega na običajnem mestu. Poskrbite le, da boste zakrili svoje sledi in ne boste povzročali nevšečnosti okolici. Imam zanimivo knjigo, ki je posvečena celotni tej temi. Če jo želiš imeti, me kontaktiraj z DM!
G0NBwP6qxl

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Vidim, da je to podobno konceptu graymana, hvala za vaš prispevek! Takoj vam bom poslal dm.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,107
Deals
1
Za večino ljudi je najboljše, da laboratorija nimate, če ga nimate. Kadar lahko, uporabite nespecifično opremo, specifično opremo pa uporabite in jo nato pospravite v zadnji del omare ali nekam, kamor vohuni težko pridejo. Naj bo to nekaj vsakdanjega. 20-litrski reaktor? Ne, to je star grelnik vode, ki ga smetar ne bi vzel, tako piše na škatli. Tisti stari zamrzovalnik s ključavnico v garaži? Na to sem dal ključavnico, da otroci ne bi splezali vanjo, vendar že leta ne deluje, pa tudi ključ sem izgubil že pred leti.

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Zamegljevanje orodij, ki bi jih uporabil, da bi se zdelo normalno, ta zamisel mi je res všeč! Hvala, prijateljica!

Solution

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
165
Do zadnje besede se strinjam s Fritom. To ni vrsta napada, ki ga želite povabiti in ga poskušate odvrniti. Najboljši primer v tem scenariju je, da ko poskušajo nekaj zgrabiti, bodite duh. Poskusite improvizirati in vse skupaj preobleči v gospodinjske stvari. Zažgite vse, kar je lahko za enkratno uporabo. Poskusite določene stvari držati čim dlje, vsaj razstaviti, dobro ločiti in skriti, kolikor je v vaši moči, ter poskušajte imeti verodostojen izgovor. Vse, kar hranite v bližini, ne sme biti nezakonito in vsekakor ne preveč sumljivo, vse, kar bi lahko uporabljali skupaj, pa mora biti v zelo nizki koncentraciji, na primer v lopi ne imejte omare s topili zaradi priročnosti, ohranjene iz lenobe. V omari ne hranite vsega, kar potrebujete za shake n bake. Očitne stvari, vendar o njih tudi ne razmišljajte preveč. Najbolje je, da se skrijete na vidnem mestu. Če je le mogoče, poskusite povečati obseg in kuhati manj.

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Izjemno sem hvaležen za prispevek, ki ste mi ga dali vi in ljudje zgoraj, ideja o mojem laboratoriju je zdaj manj meglena! Zelo se vam zahvaljujem.