Question je preveč tvegano naročiti izdelek iz kitajskih laboratorijev?

mr_pabloemilio

Don't buy from me
New Member
Reaction score
7
hej, fantje, želel sem se z vami pogovoriti o kitajskih tovarnah in laboratorijih, ali obstaja veliko tveganje, da bi od njih naročili nekatera zdravila ali izdelke v evropi, na primer v severni evropi? veliko ljudi pravi, da je naročilo iz kitajske v evropi preveč tvegano, vendar je to res? pogovorimo se malo.

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
207
Deals
3
Pozdravljeni,

Da, pri naročanju iz Kitajske/Indije ali katere koli druge države obstaja veliko tveganj.

Prvo vprašanje, vse odvisno od tega, iz katere države ste, vsaka država ima kontrolne enote "Carina z visokim tveganjem". Na primer na Švedskem so vsi paketi, poslani na primer iz Kolumbije, Ekvadorja, Kitajske, Indije itd., "paketi z visokim tveganjem" zaradi velikega izvoza kokaina, heroina, P2nP, BMK-Oil itd., zato bodo obstajale dodatne kontrole papirnega dela, zabojnikov in še več.

Drugo vprašanje, zakonitost, brez obiska podjetja ali priporočila zakonitega vira ne boste vedeli za zakonitost dobavitelja ali njegovih dobav, zato je to tvegana igra. Za rešitev tega vprašanja lahko stopite v stik s čim več dobavitelji, na primer na Kitajskem, se pustite povabiti na "revizijo" in preizkusite njihove izdelke na kraju samem ter začnete odnos na kraju samem.

Tretje vprašanje, identiteta, tudi pri uvozu nezakonitih materialov želite delovati pod psevdonimom in vedeti, kako delujejo lupinska podjetja in kako jih vzpostaviti, tudi dobavitelj, s katerim imate odnos, mora vedeti, kako deluje vaše lupinsko podjetje, da lahko svoje izdelke prilagodi tudi pod "psevdonimi", da ne vzbudi sumov.

To je le nekaj napotkov za začetek in za vas, da opravite raziskavo o tem.

Lep pozdrav

mr_pabloemilio

Don't buy from me
New Member
Reaction score
7
hvala človek, ampak vem, ja, strinjam se z vami, da tveganje za hazardiranje obstaja na kitajskem, ampak vsi vemo, da so najnižje cene vse iz kitajske, in ja, seveda, da bi dobili pravi kontakt za delo z njimi, je dovolj težko glede pošiljke, ja, jaz sem v baltski državi, tako da moram res skrbno preveriti, ali v naši državi obstajajo te stvari s kitajsko, ampak ja, zdi se, da je dovolj težko delati s Kitajsko in kot sem zasebni kupec, nimam podjetja za laboratorije ali kemijo, tako da bo to težje kot za nekoga, ki ima podjetje

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
207
Deals
3
Pozdravljeni,

V vašem primeru bi rekel, da začnite z majhnimi.

Glede na to, kaj želite narediti, recimo sintetizirati amfetamin ali MDMA. Začnite z nakupom potrebnih predhodnih sestavin pri lokalnih dobaviteljih, veliko predhodnih sestavin je v baltskih državah zakonitih in jih je mogoče brez težav kupiti brez recepta.

Ko začnete in začutite, da je to nekaj, v kar bi radi vložili še več truda, začnite preučevati različne načine uvoza/izvoza, varno izvajanje tega je povsem drugačen šport v primerjavi s kuhanjem.

Lep pozdrav