Question Informacije o prodajalcih klirnetov za raziskovalne kemikalije in kemikalije

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
45
Pozdravljeni,

kot v naslovu imam izkušnje o nekaterih prodajalcih in raziskovalnih kemikalijah (ki so/bile vedno zakonite v državi prodajalca v času nakupa) in bi jih rad delil.
Zato so moja vprašanja naslednja:

Ali je razprava o eksplicitnih prodajalcih dovoljena? Kje naj objavim te informacije. Lepo bi bilo, če bi obstajal lasten razdelek za jasne raziskovalne kemikalije in prodajalce. Ali ga je mogoče ustvariti?
Če ne, kateri oddelek bi bil primeren?

Hvala. :)

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
45
Zahvaljujemo se vam za povezavo.
V pojasnilo: ne zastopam nobenega prodajalca, niti ga ne želim oglaševati.
Raje sem razmišljal o eni sami temi, v kateri bi kupci lahko razpravljali o več prodajalcih RC in izkušnjah z njimi.
Kje bi bilo treba to ustvariti?

Še eno vprašanje:
Kje je najboljše mesto za objavo iskanja prodajalca določenih raziskovalnih kemikalij. Npr. alfa-pirilidini (alfa-pvp, alfa-php) ali 5-mapb.

menpl

Don't buy from me
Member
Language
🇵🇱
Reaction score
3
Iz svoje države sem dobil vzorec 2 g mefedrona. 5/5 pakiranje :) delovanje 4/5 Na splošno je bil ta izdelek dober, več je bilo serotonika kot dopamina. Sem oseba, ki redko jemlje karkoli, zato so moji nevrotransmiterji normalni. Po daljši uporabi je ta mefedron zamašil nos, kar je precej značilno za 3cmc, 4cmc. Pojavil se je tudi grenak splav. Delovanje je prijetno, ni vsiljivo. Spust ni bil zahteven. odlična možnost za odhod v klub ali preživljanje časa v samoti. Najlepša hvala prodajalcu in @Glitchy. Ste neverjetni 🫶

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
To je bil res dober pregled

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Mislim, da imamo oddelek RC

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
V razdelku RC gre za sintezo najnovejših RC. Njen ogled stane 1000 USD ( obstajajo tudi drugi načini, vendar je to osnovni način). Nekateri uslužbenci imajo brezplačen dostop, vendar če bi bil to jaz (in ne trdim, da je tako), bi morali biti ti uslužbenci precej usposobljeni, da bi naredili stvari, ki jih tam nisem videl. Na tem forumu ni nosnih inhalatorjev za L-met, to je resna kemija (sem slišal)