Question Če imate denar, katero zdravilo, ki ga boste kupili v razsutem stanju, boste kupili po zelo ugodni ceni?

metux

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
44
Na primer, če vas Mdma stane 3 evre na gram ali plevel 1 evro na gram ali D-meth stane 3 evre na gram, katera cena je dobra za vas, za dolgoročne, bussines?

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
685
Deals
65
Mislim, da je to vedno odvisno od stikov in predvsem od lokacije!
Če bi moral izbirati, bi izbral katero koli kemično drogo, ki ima zelo velik lokalni trg in je poceni + enostavna za sintezo, medtem ko je še vedno draga v maloprodaji. kot so MDMA, metamfetamin, amfetamin, 4MMC

gumarabic

Don't buy from me
Resident
Reaction score
12
Če bi imel dostop do reagentov, bi lahko uporabil katerega koli od 4-substituiranih triptaminov. Dobiček je vedno vreden začetnih stroškov, ljudje po Evropi so posamezne grame 4-aco/ho-dmt prodajali po 300-500 EUR za gram.

Nihče ne želi prodajati v tako majhnih količinah, ko proizvajate, vendar v resnici ne bi bilo treba premikati veliko stvari, da bi dostojno živeli.

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
685
Deals
65
Manjše količine in višje marže so lahko veliko bolj dobičkonosne kot tlačenje velikih :) Odvisno od tega

madmoney69

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
161
če ste pripravljeni na to, da boste na njem sedeli več let

gumarabic

Don't buy from me
Resident
Reaction score
12
Tudi če ne bi želeli več let sedeti na njem, bi se lahko izognili prodaji teh triptaminov v razsutem stanju po ugodni ceni. Za psilocin obstaja sinteza forumov, predhodniki pa so zlahka na voljo pri kitajskih dobaviteljih.

vis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
102
5-MeO-DMT, če je poceni kilo 2-3$/g, obstajajo sem slišal; iz Mehike prek Kitajske

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Pred nekaj leti sem dobival 100 stisnjenih tablet adderall po 3 dolarje za kos. Bil je dobre kakovosti in kupil sem ga na tone. Prodajalec je nazadnje izginil.