Question Če imam skupino ljudi in trgovino ter jih želim premakniti sem, da bi kupovali prek BB

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
98
Deals
21
Če imam skupino ljudi in trgovino ter jih želim preseliti sem, da bi kupovali prek BB, da bi se počutili varneje, ali je to v redu? V smislu, da bodo kupovali pri meni morda veliko, ali smejo od prvega kupovati pri meni, ki sem nov vendo/prodajalec?

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
98
Deals
21
Žal imam še eno vprašanje. Če nekdo objavi temo ''iščem sintetične kanabinoide'', ga smem preusmeriti na svojo objavo na trgu BB drog ali mu pustiti zasebno sporočilo? Najlepša hvala.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,752
Deals
666
Da, lahko. Rekel bi, da je to potrebno

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,752
Deals
666
Ne pozabite pa, da je dobro pravilo, da mora ves posel iti skozi spremstvo na forumu. Če poskušate uporabnika zvabiti v katero koli sporočilnico, da bi obšli escrow, na vas takoj pade senca prevaranta

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
98
Deals
21
prihajamo posebej za escrow . stranke so zadovoljne s escrow :)
še eno vprašanje. Je naša politika ponovnega pošiljanja sprejeta ?

# Za Evropo ponujamo 100-odstotno ponovno pošiljanje ali vračilo denarja !

## Izven evropskega ozemlja ponujamo le 25 % denarja nazaj ali 25 % reship v primeru kakršne koli izgube ali če so vrnjeni nazaj k pošiljatelju ni več mogoče prevzeti. Torej je paket za vedno izgubljen !

## Ne ponujamo ponovnega pošiljanja paketov, ki so poslani brez sledenja!

## Ne pošiljamo naročil pod 10 g s sledenjem!

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,752
Deals
666
Zato se boste morali ukvarjati samo z EU. Za vse pošiljke, ki so bile poslane brez sledenja in jih kupec ni prejel, bom v celoti vrnil denar.

Naš depozit zagotavlja, da bo kupec prejel blago ali pa bo dobil denar nazaj. Kakršna koli odstopanja od tega pravila niso v redu.