To izgleda, kot da bi se lahko kadilo, morda, to ni številka 4, kot je katera koli, ki sem jo kdaj videl, Če bi bil pravi katran, bi rekel, da naredite stari pretresite in razbijte trik, kjer ste ga dali v stekleničko za tablete z nikelj in penijem (pravim oba, ker se ne spomnim, kateri natančno), nato dajte katran v steklenico z njimi in malo pecilnega praška (NE SODA) kot približno 1-2 žličke na gram, torej sploh ne veliko, nato pa ga dobro nekaj minut pretresite iz pekla. Nato jo za približno 10 minut postavite v zamrzovalnik, nato pa jo ponovno pretresite, da se razbije na majhne koščke skoraj v prahu, ki jih je mogoče vdihavati. Sovražim katran in ker ne uporabljam IV, to storim, če lahko najdem samo katran, vendar je ta stvar videti trša od katrana, ki ga običajno vidim. Sprašujem se, ali ga ni mogoče kaditi kot opij. Katerega ste zahtevali v naročilu? Gun powder ali afganistanski? Za prijatelja sem dobil G afganistanskega in v njem je bilo nekaj majhnih koščkov, pomešanih s tanskim prahom, vendar niso bili nič takšnega, pa tudi jakost je bila precej dobra. Videl sem ljudi, ki so zmešali črno, tan in malo belega v mini mešalniku in so ga imenovali piškotki in smetana, stvari so bile ognjene, vendar so najbolje delovale z IV