Question Potrebujem pomoč, kdo pozna N-BOC NORKETAMIN, vaša pomoč ne bo zastonj

Brinda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
O tem bi lahko opravil nekaj raziskav. Poznam pa deskloroketamin, če vas zanima kar koli v zvezi s tem.

hider8028

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
15
Ali ga je mogoče uporabiti za izdelavo ketamina?

Brinda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
No, gre za analog ketamina. Je zakonit is večini krajev in zagotavlja enak, če ne celo boljši "high".

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
hej, pravkar sem pogledal in na nekem spletnem mestu je pisalo
"Norketamin(5) je glavni metabolit ketamina(4), ki nastaja pri encimih citokroma P450 v jetrih. Nato se hidroksilira in tvori (2R,6R)-hidroksinorketamin. Slednja spojina ima prav tako obetavno antidepresivno delovanje, vendar se od omenjenih derivatov razlikuje po tem, da je neaktivna kot anestetik in psihostimulant."

sem prepričan, da je n-boc norketamin derivat norketamina z zaščitnim obročem. ne vem, ali ima to kakršen koli vpliv na delovanje. ali je to tisto, kar ste iskali, ali potrebujete kaj drugega?

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
N-BOC pomeni N-benziloksikabonil, ki je dejansko zaščitna skupina zaradi lažje odstranljivosti in lahko pomaga pri monoalkilu substrata ali pa jo je treba odstraniti pred alkilacijo. Derivat N-BOC se v nekaterih krajih, kjer je zakonodaja takšna, morda ne šteje niti za zdravilo niti za predhodnika.