S Studenttt Don't buy from me Resident Joined Sep 29, 2022 Messages 42 Reaction score 20 Points 8 Nov 26, 2022 #1 Pozdravljeni, potrebujem nekoga z znanjem s področja organske kemije, da mi lahko pokaže ali v preprosti angleščini razloži, kako pretvoriti hidrokslamin v ketamin
Pozdravljeni, potrebujem nekoga z znanjem s področja organske kemije, da mi lahko pokaže ali v preprosti angleščini razloži, kako pretvoriti hidrokslamin v ketamin
drZarah Don't buy from me New Member Joined Jan 1, 2023 Messages 7 Reaction score 1 Points 1 01 Jan #2 Kaj v resnici želite? Sintetično pot za pretvorbo spojine s petimi atomi v zelo kompleksno organsko molekulo? Upvote 0 Downvote
Kaj v resnici želite? Sintetično pot za pretvorbo spojine s petimi atomi v zelo kompleksno organsko molekulo?
Zarder Don't buy from me Resident Joined Dec 17, 2022 Messages 39 Reaction score 7 Points 8 02 Jan #3 Poznam termično preureditev, ki bi jo lahko izvedli iz hidroksilimina v ketamin, ne pa v hidroksilamin. Upvote 0 Downvote
Poznam termično preureditev, ki bi jo lahko izvedli iz hidroksilimina v ketamin, ne pa v hidroksilamin.