Question Kako boste začeli prodajati zdravila?

V.Hausner

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Pozdravljeni. sem farmacevtka s precej dolgim življenjepisom.
Ta tema me zelo zanima in o tem hipotetičnem problemu razmišljam že eno leto...
Predpostavimo, da ima nekdo znanje in spretnosti/sredstva za proizvodnjo zdravil v manjšem obsegu.
Predpostavimo, da ta oseba ne namerava izdelovati močnih snovi, temveč le običajne predpisane droge (benzo, barabe itd.) z vrhunsko kakovostjo (manj pogoste smrtonosne interakcije itd.).
Vprašanje je:
Kako bo ta oseba začela prodajati droge? Katere možnosti ima na voljo in koliko tveganja je povezanega s posamezno možnostjo?
Predpostavimo, da je, tako kot v seriji Breaking Bad, možat tip, ki mu primanjkuje uličnih spretnosti... zato ne ve, kje naj začne.

Pozdravi iz zahodnega dela Evrope

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,891
Deals
1
Pozdravljeni. Najprej se mora ta oseba naučiti, kako biti anonimna na internetu (Če želi ta oseba varno prodajati prek spleta). Naslednji korak je iskanje ustreznega tržišča, kjer lahko prodaja izdelke. Ugotoviti mora, kako uporabljati anonimne kriptovalute, da bo dobila plačila in ostala varna.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,752
Deals
666
Začel bi s preučevanjem zakonov regije, v kateri nameravate delovati. Preden začnete prodajati, morate ustrezno razumeti pravna tveganja. Nato, kot je dejal Patton, raziščite anonimno uporabo interneta, pošiljanje in prejemanje paketov. Preučite vprašanja pranja denarja. Sestavite ekipo ljudi, s katerimi boste sodelovali pri svojem delu. Vzpostavite proizvodnjo, trženje, vodenje lastnih prodajnih mest ali uporabo lokalnih tržnic za to.

To je lažje, kot se morda zdi na prvi pogled

Power

Don't buy from me
Resident
Reaction score
17
vsem subjektom kazenskega pregona to ni priznanje krivde.

nekoč sem bil precej velik prodajalec na darknetu. pripravljen bi bil deliti vse, kar sem se naučil od tega, da nisem bil preprodajalec drog do tega, da sem imel spodobno veliko operacijo. potreboval sem približno 4 mesece, da sem dosegel raven prodajalca in zaupanja, ki je bila po mojem mnenju 6 in 5.

imam slike za varnostno kopiranje večine tega, vendar so obnovljene iz varnostne kopije računalnika, zato so rahlo razpršene.

Če ste zainteresirani in smrtno resni, vam bom pomagal.