Question Kako impregnirati soli (amfetamin, mdma, kokain) v plastiko, jih poslati in pridobiti soli v ciljni državi.

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
Vzpon laboratorijev za kokain v Evropi pomeni "smrt" tihotapljene kokainske opeke

Strokovnjaki za droge so za VICE World News povedali, da preprodajalci čedalje pogosteje raztapljajo čisti kokain v materialih in ga pridobivajo v obsežnih evropskih laboratorijih.

"Prstan je pošiljal plastične pelete, prepojene s kokainom: metoda, ki je pomenila, da je bila droga med standardnimi carinskimi pregledi popolnoma neopazna, je pojasnila policija."

Kako se kokain impregnira v plastične pelete?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Za namakanje 10 g amfetaminovega sulfata sem uporabil natisnjen kopirni papir a4 dolgočasnih dokumentov, ki sem ga pomešal z nenamočenimi ducumenti in po sušenju stisnil, da je bil videti kot nov. letel sem osebno z njimi, opravil še dodatne preglede np, idk, kakšna je bila izguba, vendar si predstavljam, da majhna, saj je bil "čaj" močan.

Cool5678

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
kakšno topilo ste morali uporabiti, ali ste imeli težave s kakovostjo, kolikor vem, se amfetamin brez zaprte embalaže pokvari. ste tehtali svoj izdelek za obratno pretvorbo, imeli ste izgube

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Voda.
Ali niste prebrali? Liste sem namočil v vročo vodo in spil, nisem čakal na izhlapevanje.
Seveda so nastale izgube in seveda jih bo še več, če boste želeli ponovno pretvoriti

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
282
Veliko bolje deluje, če uporabite papir "brez lignina", ki je na voljo na mestih, ki dobavljajo umetnike. Uporablja se predvsem za akvarelne slike in veliko bolje ter enakomerno sprejema vodo. To je papir, ki se lahko uporablja tudi za polaganje listov LSD, takrat se morate prepričati, da ne vsebuje lignina in klora, vendar večina papirja danes tako ali tako ni beljenega s klorom.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Delal sem to, kar vi imenujete kokainski laboratorij.
To je samo woth it, če uvozite iz Južne Amerike neposredno

Cool5678

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
koliko stane nakup 5 kilogramov od proizvajalca kakšne so izgube med pretvorbo izdelka

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
@Zan444 Uvoz iz Brazilije je v redu?
@UWe9o12jkied91d 10 g na list papirja je veliko, neverjetno tanek list papirja ima lahko toliko amfetamina.

View previous replies…

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Da, vendar ne v majhnih količinah

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Da, vendar ne v majhnih količinah

GermanWhite

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Ali ima kdo informacije za impregnacijo kokaina v papir brez vonja.

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Ko boste to vprašanje razvozlali, ga delite z nami. Večino življenja sem se izogibal poslom s plevelom, ker je preveč smrdljiv, če bi ga le lahko impregniral v papir brez vonja, zakaj nisem na to pomislil že prej,.

View previous replies…

GermanWhite

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Delam z Brazilci, ki to počnejo, vendar mi ne povedo, kako, zato vem, da je to 100-odstotno mogoče. Papir pride z vonjem po starih cigarah, če ga res od blizu povohate. Za ekstrakcijo se uporablja etanol, ki je primeren za živila, 97 % in več. Imenuje se nedenaturiran in moral sem kupiti tudi vodne destilatorje. Vem, da zelo nejasno, vendar morda kemik med nami lahko posreduje več informacij.

antrax

Don't buy from me
Resident
Reaction score
56
u imate kontakt za uvoz koksa v evropo?

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Mislim, da lahko uporabite tudi vodo, vendar je odvisno, v kakšni obliki je v papirju. Če gre za bazo, voda ne bo delovala, če gre za HCL, bi morala voda delovati bolje kot etanol.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Raztopite ga in ga razpršite na papir, ki ga je. Tu ni velike kemije. Nato ga ponovno raztopite in poskrbite, da se sveti, in končni izdelek je končan.

Cool5678

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
če se združimo, bomo razkrili njihovo skrivnost. Pripravljen sem sprejeti material za vzorce in ga analizirati na spektrometru in drugi analitični opremi.

kdelorian

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
1
Ta tema je zelo zanimiva, zlasti impregnacija plastičnih mas. Menim, da je to zelo dobra metoda, vendar ne morem posredovati nobenih informacij, ker sem bolj v panogi veleprodaje izdelkov v Evropi, vendar me tema zelo zanima.

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
45
Če je vaš nosilni izdelek suh, kot so oblačila, papir itd. ga morate impregnirati kot osnovo (manj vonja, manj občutljiv za vlago, močnejši.. itd...) , če ga želite odstraniti, samo poiščite topilo, ki ne raztaplja vašega nosilnega izdelka. V tem topilu raztopite svojo kokainsko bazo in v tem topilu kristalizirajte s hcl. Včasih morate raztopljeno kokainsko bazo najprej očistiti, ker lahko nosilni izdelek dobi barvo. Na primer modro barvo kavbojk, ko jih uporabite kot nosilni izdelek.
Ko organi pregona razbijajo laboratorij za kokain, ki iz nosilnih izdelkov izpira kokain, vedno vidite veliko topil (aceton/mek/heksan/etilacetat).
Na Nizozemskem lahko opazite tudi veliko nesreč (eksplozije/požar) v majhnih laboratorijih za "pranje" kokaina.

gringo0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
14
Ni ga treba impregnirati kot bazo, zlasti zaradi vonja, ker ima baza močnejši vonj kot hcl, bazna pasta ima najslabši, to je posledica prisotnosti različnih nečistoč in topil, ki se uporabljajo pri njeni proizvodnji, kot sta kerozin ali bencin ... Včasih je lahko "nosilec" smrdeč od hcl, odvisno od tega, iz katere kuhinje je prišel, običajno se želite izogniti kolumbijskemu zaradi močnega vonja dizelskega goriva, perujska metoda je skoraj enaka kolumbijski, vendar je boljša, najboljša možnost je bolivianski hcl, še vedno uporabljajo stari dietil eter za izdelavo oblike hcl in pranje, zato ima bolivianski manj vonja v primerjavi z drugimi...
Ta vrsta sistema s hcl je namenjena majhnim tihotapcem, ki skušajo prinesti nekaj kilogramov ali več... Veliki fantje v tej industriji impregnirajo bazo testenin v številnih oblikah, kot želite, in jo prinesejo nazaj v laboratorij na ciljni točki, enako kot to počnejo v domači državi v džungli iz SA.