Question Kako poiskati/ustvariti laboratorij?

Hank Shrader

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
kaj storiti, če v hiši ali garaži ni mogoče vzpostaviti majhnega laboratorija?
ali je mogoče najti skrivnega, v katerem bi lahko sodelovali?
ali je mogoče zasesti zapuščeno hišo?

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
Hej, človek,

ne bi priporočal, da se nastanite v zapuščeni hiši.

Tudi iskanje laboratorija, ki bi se mu lahko pridružil, je zelo malo verjetno, saj profesionalni kuharji nikoli ne bi z nikomer delili svojega naslova, kar priporočam tudi tebi - nikoli nikomur ne delite naslova svojega laboratorija!!!

Poleg tega laboratorija nikakor ne bi smeli ustanoviti na svojem domu ali v garaži, dobri stari časi, ko je to lahko šlo zlahka skozi, so minili. Danes je to preveč nevarno.

Glede na to predlagam naslednje:

Najemite garažo zunaj mesta ali drugega mesta anonimno (plačajte z gotovino/uporabite lažne osebne dokumente) za 50-150 EUR/USD (odvisno od vaše države/lokacije) na mesec, kjer lahko nato postavite svoj laboratorij.
To ni najbolj idealna možnost, vendar je vsekakor dober začetek. Če si tega ne morete privoščiti, vam priporočam, da se še malo zavarujete, saj zaradi denarnih razlogov ne smete ogroziti varnosti.

Močno vam lahko svetujem, da pred začetkom delovanja preberete knjigo The Construction And Operation Of Clandestine Drug Laboratories in se teh pravil držite, kot bi se držali svojega življenja, človek!

hazel

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Večina mladih kemikov nima izkušenj in denarja za drago laboratorijsko opremo, zato je najbolje uporabiti tisto, kar imamo doma kot. stric fester steklenica soka ali vina 5l lonec z vodo grelnik brizga krpa majice vedro kuhinjske rokavice in najdražja plinska maska s filtri za laboratorij ne potrebujete drage opreme !!!

hazel

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
nabor filtrov

Attachments

• NFXqKSeZbp.jpg
    NFXqKSeZbp.jpg
    20.5 KB · Views: 288
  • uFYJbTmZtw.jpg
    uFYJbTmZtw.jpg
    4.2 KB · Views: 294
  • Jpzuwx3kId.png
    Jpzuwx3kId.png
    30.4 KB · Views: 304
Last edited:

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
Fb5tDxlsST
Ne smejte se, to je vse, kar sem lahko naredil z materiali, ki sem jih imel pri roki

hazel

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Hladna sinteza 4mmc
Stric Fester bi bil ponosen

Attachments

• ANgwqv3pab.jpeg
    ANgwqv3pab.jpeg
    116.2 KB · Views: 191
  • Oe3QtaPUb7.jpeg
    Oe3QtaPUb7.jpeg
    105.1 KB · Views: 170
  • WuBQFgoUZ4.jpeg
    WuBQFgoUZ4.jpeg
    116.4 KB · Views: 193
  • aVWZJhxAKq.jpeg
    aVWZJhxAKq.jpeg
    101 KB · Views: 182
  • 3k7x6qSJeI.jpeg
    3k7x6qSJeI.jpeg
    99.7 KB · Views: 170
  • yfPthbj3F9.jpeg
    yfPthbj3F9.jpeg
    107.4 KB · Views: 173
  • PS0qCbaXBD.jpeg
    PS0qCbaXBD.jpeg
    111.8 KB · Views: 185
  • qtpVhWnez4.jpeg
    qtpVhWnez4.jpeg
    117.9 KB · Views: 185
  • sIT1JgSowc.jpg
    sIT1JgSowc.jpg
    521.8 KB · Views: 192

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
Menim, da si laboratorijsko opremo lahko privoščite za vsega 2.000 do 5.000 USD/EUR in to bi si moral vsakdo poskusiti privoščiti. prav tako je z dostojno opremo lažje povrniti svoj denar.

Kot sem že povedal, menim, da se pri kemijski sintezi zaradi denarnih razlogov nikoli ne sme ogroziti varnost.

Hank Shrader

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
to Je zelo zanimivo, toda kako čist bo izdelek? predvsem pa, tudi če gre za različne spojine, ali govorimo o enakih tveganjih kot pri grdi metodi stresanja in pečenja?

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599

Dobrodošli! Pri načrtovanju svojega delovanja imejte vedno v mislih varnost (zdravje in svoboda)

Hank Shrader

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Kakor koli že, če plačam gotovino za garažo, ali fant, ko mu izročim denar in dokumente, že ob pogledu na fotografijo dokumenta ne ugotovi, da so dokumenti ponarejeni ali da ne pripadajo meni?

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
Obstajajo različni primeri uporabe ponarejenih osebnih izkaznic.

npr. odprtje bančnega računa na drugo ime - tu bi uporabili samo ponarejene digitalne osebne izkaznice, tako da vam ne bi bilo treba pokazati svojega obraza.

Pri nakupu garaže s ponarejenim osebnim dokumentom bi seveda morali imeti osebni dokument, ki prikazuje vaš pravi obraz. V najboljšem primeru tega ne bi naročili iz istega profila/naslova za plačilo/naslova za dostavo kot kar koli drugega, saj bi se ta ponarejena ID lahko nato povezala z vašo identiteto DN ali z drugimi nezakonitimi stvarmi, ki jih je storila vaša identiteta DN.

Ali lahko to dovolj dobro razložim?

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
Lahko jih dobite fron DNM ali iz zaupanja vrednih virov DN, ki jih je težko najti.

Kako jih lahko uporabite, je bilo opisano zgoraj.

Obstaja tudi nit v skupini "Community Board", ki jo najdete s klikom na povezavo pod mojim sporočilom (gre za zasebno skupino v breaking bad)