Question Kako najti stranke

Bringiton

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Pravkar sem začel trgovati na ulici in me zanima, kako naj najdem stranke za nakup. Nahajam se v ZDA.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Ulice so torej drugačen svet v primerjavi s spletom. Priporočam vam izdelek dobre kakovosti. Klubi so dober kraj za iskanje kupcev. Poiskati morate demografske skupine ljudi, ki uporabljajo drogo, ki jo prodajate, in iti na mesta, ki jih ti ljudje pogosto obiskujejo. To je treba začutiti. Toda vaša igra bo temeljila na ustnem izročilu. Svoj izdelek ponudite ljudem, ki imajo, upajmo, prijatelje, ki ga uporabljajo. Ne pozabite na previdnost. Tajni ali obveščevalec bi bil za prodajanje narobe. Vendar to morda ne bo glavna skrb, dokler ne postanete večji

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Policija se pogosto pod krinko nahaja v barih in nočnih klubih. Nikomur, ki ga tam ne bi poznal, ne bi poskušal ničesar prodati. Glasbeni koncerti, festivali, geto. Odvisno od tega, kaj prodajaš. V baru ne bi mogel prodajati heroina, pred zavetiščem za brezdomce pa ne bi mogel prodajati kokaina.

captain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Enako vprašanje, želim vedeti, kako najti stranke na spletu. Za vsako pomoč bi bil zelo hvaležen.

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
98
Deals
21
Strank ne najdete na spletu, ampak vas najdejo, če imajo kje :)

captain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Hahah, hvala.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Spletne stranke so drugačne. Tam je vaš cilj, da vaš izdelek pride pred čim več oči. Na več večjih trgih bi vzpostavil prodajalne za prodajalce. Poskrbite, da boste prvim kupcem ponudili odličen izdelek in odlično storitev za stranke (pravzaprav bi morali s tem nadaljevati, vendar je to na začetku zelo pomembno). Morda celo nekaj brezplačnih izdelkov. Ko boste imeli nekaj prodaje in dobre ocene, bodo prišli novi kupci. Dobri so tudi brezplačni vzorci za pregled na forumu.

captain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Zelo se vam zahvaljujem za vaš prijazen predlog.(y)(y)