Kako očistiti tablete s časovnim sproščanjem psevdoefedrina hcl

2118

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Torej, nekdo se je morda mesece ukvarjal z zbiranjem tega in onega, vendar ne more najti niti enega vira dobre metode za čiščenje tega novega psevdoefedrina. Kemikalije pri roki so brezvodni aceton , brezvodni izopropilni alkohol, muratični, lug in po potrebi lahko dobim nekaj etra. Iščem, da bi oblikoval brezo, vendar nisem nad idejo o visokotehnološkem pretresanju z uporabo nerjaveče reakcijske posode s p.e.t oblogo, ki jo lahko naknadno opremim z linijo z merilnikom 0 do 300 psi in varnostnim varnostnim ventilom iz kompresorja (175 psi), vendar tako ročnim ventilom za izgorevanje. Vse to bi bilo iz nerjavnega jekla, ker amoniak reagira z medenino ..... Iščem ideje in povezave ali kakršno koli pomoč..... Ideje se lahko tudi zgradijo ..... Če je to kovina, jo lahko obdelam in varim, tako da naredimo bombo. 😆

WillD

Expert
Reaction score
1,061
Katere vrste tablet vsebujejo psevdo? Ali lahko napišete sestavo?

2118

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Precej sem ga dobil, vendar idk o tej strani več mislim, da se bom odpravil ven, ko sem opazil nekaj stvari, moj odgovor btw je bil super očiten in enostaven ....ti pametni ljudje razmišljajo samo v skrajnostih ....pregledajo preprosto brez skrbi, ker se o preprostosti ne govori ali uči . Večina ljudi prezreti očitne ampak tam bee nekaj ljudi, ki je zgrajena drugače. Vse se je vrnilo k izdelavi mila. ....... drugič v 20 letih sem vrgel celoten projekt v sežigalnico, ker sem prezrl očitno.......o no, v naslednjih 10 letih maby. Butttttt iv povedal to.... naučeno znanje je moč nad tistimi, ki želijo uničiti omenjeno znanje. ...samo moral sem premagati možgane, ki jih je najela vlada, da bi dokazala, da ljudje še vedno nadzorujemo stvari, če prisilimo k preprostejšemu načinu življenja s prenašanjem blagega neugodja, da bi delali brez nepogrešljivih smeti, potem v bistvu kopljemo predor pod celotnim sistemom, ki vodi v propad. Če ne morete povedati, kemična literatura, študije, raziskave in videnje, koliko je zdaj pokrito in ali popolnoma izpuščeno, me je nekako presenetilo, ker se je veliko spremenilo na vseh področjih življenja od zadnjega časa....10 let nazaj, ko je bil svet tako dolgočasen in koliko controle imajo zdaj jebeno noro dea je v vse zdaj, kjer ni zabavno in ni vredno vse zaradi tehnologije in slaboumne neumne riti, ki ne morejo uživati velikih spojin, ne da bi morali sprejeti bruhanje odmerke, ki tečejo ustnice..... lol in samo dodati komedijo mojega odgovora litteraly je bil enak kot zelo zelo star proces izdelave mila il končati moj rant z rečjo il stopiti dol iz mojega "milo polje" in končati s fuck vse vlade nobeden od njih govori za tam svoje ljudi več in so bili suženj tam zelo ustvarjanje, da smo zgradili za njih .....the konec . Ya nekaj je koda nekaj je očitno nekaj ni in im trezen lmao mi navadni ljudje nismo v dobrih vodah moj prijatelj .... kopati v Google patenti in pubchem v "sorodnih spojin" secion teh biosynthisised kemikalije proizvedene moje gensko spremenjene bakterije....n-izopropilbenzilamin ima patente in spojine iz več organizacij za to, da je mikrokristal bla bla bla, vendar lahko enkapsulira stvari, kot so vax's, in je dobesedno zajebani bolnik in popolnoma napisati, da je to izvedljivo sredstvo za prevoz hiva in okužbo gostitelja. In je povsod, kjer jo vidim, ker je od pred 10 leti, ko so jo uporabljali, vse je enakega okusa, enakega vonja, vse je enako.
Začenjam vse bolj skrbeti, da se bliža nekaj velikega ....yall ostanite na varnem in bodite dobri