brez žalitve človek, ampak kaj pomeni, da bom prodal sudo, ko se bom naučil bout kemijo, vau, izgledaš kot jaz, ko sem delal fotelj kuhar v podzemnem panju ali na wetdreams / zonez letih.
Če ste v EU, veste tako kot jaz, da ker ni večjega trgovanja z d-metom poleg Češke republike in nekaterih tajskih skupnosti, ki uporabljajo in prodajajo shaboo in rožnate tablete yaba samo Tajcem.
tudi rc scena tukaj v eu je bila ogromna in ne govorim danes, ampak od začetka uk scene, uk prepoved in takrat je bila scena bolj obskurna, mislim, da sem bil skoraj ubit od bromodragonfly, ki sem ga takrat uporabljal za trgovino z novostmi, ker so pred kitajsko prepovedjo tukaj v eu obstajale internetne trgovine iz poljske in e-poštni prodajalci kot till.i.come, ki so prodajali pse izvleček iz tablet, vendar mislim, da ne moreš zaslužiti s proizvodnjo pse.
prav tako ne pozabite, da večina metod, ki jih najdete, ni več uporabna, zlasti v ZDA.
Najboljši sta bela 60 ali 120 mg, osebno uporabljam samo 60 mg pse 2,5 cetirizina, ki ga lahko potegnete dobre kvote, ali 120 s povidonom.
prav tako ne pozabite, da so zapisi legendarnih fantov tukaj, ki si delijo to božje delo, vedno končni proces dolge poti, polne neuspešnih poskusov in poskusov.
in tudi minimalna količina pse za dobro kuhanje začetnika je po mojih izkušnjah 8/10 gramov pse fb,