Question Koliko stane vzpostavitev laboratorija za izdelavo metamfetamina?

methmaker009

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Če nekoga prosim, naj vzpostavi laboratorij za izdelavo metamfetamina Koliko naj bi to stalo?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Oseba bi jih lahko nekaj izdelala iz efedrina za manj kot 100 dolarjev. Za opremo, ki je potrebna za začetek iz napol legalne kemikalije v območju =< 1 kg, predlagam 1000 USD + tekoča voda in elektrika. To ni nič posebnega. Če bi jo zmanjšali, bi lahko prišli do 500 dolarjev, vendar bi bilo to tajno in bi se izogibali vogalov. To je samo moje mnenje.

methmaker009

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Hladno. Ali so stroški zelo različni od kemične do kemične snovi? Mislim, da ne obstaja nekdo, ki bi ga lahko najel za vodenje off shores.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Tako je, vendar tudi pri različnih dobaviteljih in v različnih količinah. Kot sem rekel, lahko bi 5 prijateljev šlo po škatlo tablet za sinuse in kupilo stvari za izdelavo vsega drugega ter za 100 dolarjev proizvedlo 10 gramov ognja. Če bi potreboval 1 kg, je to po mojem mnenju 1000 dolarjev plus komunalne storitve, vendar bi potem še vedno imel opremo in drugi kilogram bi lahko bil 250 dolarjev v materialih. Materialov nisem pridobival, samo ocenjujem. Škatla tablet za sinuse je lahko 20 × 120 mg (2,4 g), iz nje bi lahko dobili 1,8 g in plačali 10-20 dolarjev. Lahko bi našli kilogram efov za 1000 dolarjev. To je 1/10 cene. Če boste strgali udarce za tekme, boste na koncu ugotovili, da je razbijanje baterij cenejše. Žveplova kislina je veliko cenejša od klorovodikove, če upoštevate, da lahko v železarni kupite H²SO⁴ z 90 %+, vendar morate naročiti 37 % hcl. Če povzamemo, je domača naloga največji del dela.