Question Kako očistim amfetaminsko sol

HHH

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Fantje, sledil sem navodilom iz kanala Breaking Bad in mislim, da sem dobil 60 % amfetamina in 40 % sulfata, zaradi česar so to amfetaminske soli. Najprej me zanima, kaj naj bi nastalo iz postopka redukcijske animacije NaBH4 in P2NP in kako naj to očistim?🙏

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
Vaše pisanje me zelo zmoti, ne razumem, kaj mislite, ko pravite, da dobite 60 % amfetamina in 40 % sulfata, saj to nima nobenega smisla, sulfat je le sol, ki se obori, ko bazi brez amfetamina dodate žveplovo kislino, Tako kot če dodate drugo kislino, na primer klorovodikovo, dobite sol v obliki hidroklorida, zato mora biti v pisanju neka napaka, saj kot tako nima smisla. Redukcija p2np na kakršen koli način (al/hg ali natrijev borhidrid) bo privedla do proste baze amfetamina in vsaka kemikalija bo lahko iz proste baze, pridobljene s katero koli metodo redukcije, tvorila sol, ki ji najbolj ustreza. V zvezi s čiščenjem amfetaminskih soli, ki bi se lahko onesnažile zaradi napak v sintetizatorju, je dober in najpogosteje uporabljen način, da se amfetaminska sol za kratek čas raztopi v ledeno hladnem acetonu in filtrira, ker se v acetonu raztopijo številne nečistoče, amfetamin pa se v acetonu ne raztopi, dokler je zelo hladen, saj je njegova topnost v njem nična. Upam, da sem vam nekaj pojasnil. Lep pozdrav in blagoslov.

• Like
Reactions: HHH

HHH

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Hvala!!! Moje vprašanje se je glasilo: "Kako očistim soli amfetamina v amfetamin?". Poskusil bom z metodo hladnega acetona in videl, ali bo delovala. Ali lahko vprašam, kakšno čistost dobimo po tej filtraciji?