J Jack Don't buy from me Resident Joined Oct 24, 2021 Messages 53 Reaction score 18 Points 8 Mar 10, 2022 #1 Imam dimetilformamid in nisem prepričan, kako naj ga pretvorim v formamid.
WillD Expert Joined Jul 19, 2021 Messages 774 Reaction score 1,061 Points 93 10 Mar #2 Samo presnovna pot s človeškimi in živalskimi jetrnimi encimi, druga pot mi ni znana, če kdo ve, lahko deli. Upvote 0 Downvote
Samo presnovna pot s človeškimi in živalskimi jetrnimi encimi, druga pot mi ni znana, če kdo ve, lahko deli.
J Jack Don't buy from me Resident Joined Oct 24, 2021 Messages 53 Reaction score 18 Points 8 11 Mar #3 Dodal bom 37-odstotno klorovodikovo kislino in destiliral vodno mravljično kislino, onesnaženo s klorovodikovo kislino. Upvote 0 Downvote
Dodal bom 37-odstotno klorovodikovo kislino in destiliral vodno mravljično kislino, onesnaženo s klorovodikovo kislino.
T thachemist Don't buy from me New Member Joined Mar 17, 2022 Messages 1 Reaction score 0 Points 1 17 Mar #4 Ne trudite se, da bi poskušali izdelati mravljično kislino z masivnimi odpadki DMF. Namesto tega jo naredite iz glicerina in oksalne kisline. To je zelo enostavno. Ali lahko vprašam, kako vam je uspelo dobiti DMF? Upvote 0 Downvote
Ne trudite se, da bi poskušali izdelati mravljično kislino z masivnimi odpadki DMF. Namesto tega jo naredite iz glicerina in oksalne kisline. To je zelo enostavno. Ali lahko vprašam, kako vam je uspelo dobiti DMF?
J Jack Don't buy from me Resident Joined Oct 24, 2021 Messages 53 Reaction score 18 Points 8 17 Mar #5 Ali ga ne morete kupiti v podjetjih za oskrbo s kemikalijami, ni nezakonito. Upvote 0 Downvote