kako lahko doma izdelam metamfetamin s tistim, kar imam

victimtulip

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Imam naslednje sestavine:

KMnO4 [kalijev permanganat]
Psevdoefedrin HCl - 100 tablet, vsaka vsebuje 30 mg psevdoefedrina in 200 mg ibuprofena
izopropil alkohol
aceton
!! Nimam murične ali klorovodikove kisline

Ali obstaja način, da iz tega, kar imam, pridobim zdravilo? Nimam laboratorijske opreme. Sprva sem mislil, da bom poskusil z metkatinonom, ker se mi zdi najlažji in ni nevaren, vendar nisem našel hitre sinteze, ki bi jo lahko končal v 12 urah. Ali lahko iz tega, kar imam, naredim metamfetamin, vendar ne z metodo stresanja in pečenja? Ne bi rad zažgal svoje hiše in mislim, da nisem sposoben narediti ničesar narobe, potem pa tvegati svoje življenje zaradi droge

diogenes

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
99
Pozdravljeni, pravkar sem izpostavil to temo. Opazil sem, da je v večini držav psevdoefedrin na voljo brez recepta v kombinaciji z npr. ibuprofenom, kot je navedeno zgoraj. Kako bi bilo najbolje ločiti psevdoefedrin od ibuprofena?

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
425
Ibuprofen ima zelo majhno topnost v vodi, medtem ko je efedrin zelo dobro topen.
Ibuprofen ima vrelišče 157 C, medtem ko efedrin razpade precej nad 200 C.
To pomeni, da lahko ibuprofen filtrirate z minimalno količino vode ali pa ga iz segrete mešanice prahu izločite, potem ko ste izločili vsa polnila.
Vse fizikalne lastnosti so na voljo na portalu PubChem, samo postavite obe snovi eno poleg druge in primerjajte statistične podatke.