Vidim, da ste dobili veliko odgovorov ob predpostavki, da so odlični, kdo jih je napisal, nisem prebral, psilocibin lahko pridobite tako, da jih zmeljete in verjamem, da 1:1 po teži ekstrakcije etanola ob predpostavki z nekaj vode, ki se pozneje destilira, bi bila moja najboljša domneva o preprostem načinu izdelave ekstrakta iz vaših gob, zdaj imam škatle za čevlje pan subtrops in nekaj zavistnih monotub, to je bila zame vroča serija mikologije, contam free za tako dolgo, da sem prežgal vse agar plošče in prenose, kot tudi večino zrn na zrna iz teh prvih prenosov, imam nekaj vijolične mistične lc, ki se kolonizira tako hitro in naredi odličen izdelek, če jih poskušate ekstrahirati v tekoči etanol in ali etanol in dh20 bo pot, stavim, da lahko najdete postopek zelo enostavno so zakoniti veliko krajev zdaj, kaj počnem, je super in gor vse moje aborti ali stran ali je, da ne izgledajo kot nekaj id kdaj dati nekoga v vrečo obdobju in ko se gradijo do kvarta kozarec sem jih dal v čarobno kroglo za kratek cikel eksplozije in nato dobili to zelo čistega limoninega soka iz cele hrane, ki ima okus tako dober in sem mešati dve, lahko filtrirate po nekaj urah, vendar ponavadi pustim, da to naredi pri sobni temperaturi za 12 ur, zamrznem čil in filtriram, nato pa pijemo limonin sok v posnetkih, ki je boljši od vseh čokoladnih ploščic ali česar koli, kar sem naredil, seveda bi ga lahko tako razdelili in citronska kislina naredi veliko razliko zabavajte se tam in pazite na svoj ego lol