Question pomagajte mi določiti zdravilo...

mrshootyouup

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Fantje, potrebujem vašo pomoč, nekaj preprodajalcev drog mi je razložilo, da se je v svetu drog pojavilo nekaj novega, učinek je kot kokain amfetamin in še nekaj skupaj, da evforija prihaja z valovi in ne z eno evforijo, ki prihaja, in traja dolgo, kot smo razložili, seveda ne pozna imena droge, vendar mi je poskušal razložiti, kako deluje, da je v čistem belem prahu, morda mi lahko kdo nekako pomaga?

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
26
Lahko gre za dimetokain ali enega od sintetičnih katinonov, ki vključuje stvari, kot so mefedron, bupropion in številne druge. Zdaj je na voljo toliko dizajnerskih drog, ki se prodajajo po imenu ali se izdajajo za nekaj drugega ali so stisnjene v mešanico podobnih snovi kot tablete, razrezane v kokain in kar koli drugega, zato je težko reči

mrshootyouup

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Kaj je po vašem mnenju lahko to? V Evropi pravijo, da stvari prihajajo iz ZDA

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
26
Brez več informacij res ne bi mogel dobro ugibati. Na spletu lahko dobite nekaj mobilnih vrečk za odkrivanje ali testov reagentov, ki vam bodo pomagali pri dobrem začetku. Če bi imel denar, bi investiral v laboratorijsko opremo ali spektrometer, kot je Detectachem Raman 7 (na seznamu želja, da bi ga imel), in testiral izdelke za ljudi. Vendar nisem prepričan, da bodo tovrstne izdelke prodali običajnemu človeku.

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
53
Verjetno gre za neke vrste sintetični katinon, kot je dejal @prophet, po svetu se sintetizira ducat novih raziskovalnih kemikalij.