Question Pomoč, bež amfetamin

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Pozdravljeni, naredil sem nekaj amfetamin sulfata in je bež barve , nekako težko ga posušim, če vzamem majhno količino in ga posušim s sušilnikom za lase, postane spet bel. (Uporabil sem surovo žveplovo kislino, nevtralizirano med ph5,5 in 6, topilo je bilo IPA) učinki so dobri, zagotovo amfetamin. Kdo ima kakšno idejo, kaj naj storim, trenutno ga segrevam z grelnim ventilatorjem (nimam pojma, kako se imenuje).
TWhmCNsBRe

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
207
Deals
3
Moj človek,

Tekočina, ki jo imaš v desnem spodnjem kotu, je iz reakcije, amfetamin moraš vakuumsko filtrirati do vlažnega nivoja, nato ga zaliješ s hladnim acetonom, če nimaš dostopa do acetona, ipa deluje enako dobro, le izhlapevanje traja dlje kot aceton.

Bež barva je posledica reakcije tekoče mase in oksidacije.

Najboljši

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Pravkar sem kupil olje, zdi se, da je moj prodajalec preveč len. Dobil sem nekaj od drugega in tam se težava ne pojavlja. Mislil sem, da bi lahko bež barva izhajala tudi iz ph, vendar sem za to eno serijo opravil natanko 40ph testov, uporabil 200ml olja v 600ml IPA in razredčil žveplovo kislino 1:10 ter šel na ph5,50-6,00. Prepričan sem, da je bil ph popoln, vendar na to ne bi stavil, po naključju sem imel preveč stika telesa z bazo in topilom (tega ne priporočam, spekel sem si hitrost, razlil A-bazo povsod in nimam več uporabnih brisač), vendar hvala za nasvet, vendar z mano ni bilo vakuumskega filtra in acetona.^^

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
V primeru, da želite pridobiti beli čisti amf, lahko izvedete kislinsko-bazično ekstrakcijo. Vsaj tekočino lahko filtrirate z vakuumom prek Buchnerjevega lijaka in sperete s hladnim suhim acetonom ali IPA.

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Tam ni bilo opreme, vendar je zdaj že narejeno, zavrgel sem ga. Ampak hvala.