Bro ali imate kakšne izkušnje o 7add..moj prejšnji prodajalec pravi, da ima 7add, vendar ga nikoli nisem doživel...izdelujem sintetične kanabinoide, ki y potrebujem močne noide..5cl je bil moj najljubši..vendar ga je zelo težko najti v teh dneh..edini je 7add na voljo..moram vedeti, kako močan je in vreden.
Kaj pa Nizozemska ... je mogoče najti aktivne noide iz Ker je moj prodajalec poslal iz Nizozemske ... yeh vsi kitajski prodajalci so poslali neaktivne in odpadne kemikalije in scammers.so, kako ste fantje to storili .. kupiti ali sintezo it..sem sejal toliko člankov o tem in imam idia sintezo o ur-144.how o tej metodi ur144.can imam močne in aktivne ur144 noid, da sem sledi te metode pravilno..is tam kdo od tega foruma začetniki kot jaz to storite..tnx za prijazen odgovor.
da. velike količine samo jwh210.small količine adbb vendar to je samo kot 10g in bo izginil. jwh210 je 1st gen kanabinoid in šibkejši od vseh najnovejših. vendar je aktiven za razliko od vsakega drugega vsaj velike količine.